måndag 22 november 2010

Men hallå???

Finns det fler än jag i detta avlånga land som liksom har missat vilken tid på året vi befinner oss i? Som liksom har varit i dvala hela hösten? Som trots den snö som just nu utanför mitt fönster inte förstår vad som snart kommer att hända?

DET ÄR JU ADVENT NÄSTA HELG!!!

Hur kan man bara vakna upp ur denna dvala och inse att man inte vet var på almanackan man befinner sig?Nu jäklar har jag en vecka på mig att ta på mig skyddsutrustningen och försöka ta sats och skutta (eller hur?) in i min klädkammare där alla jäkla julsaker befinner sig... Faktiskt så finns det mer än vad jag behöver där inne, har ju vissa år hellre köpt nytt än vågat mig in där å leta...hähä...

Gardiner var det oxå ja... Fan, denna månaden gör att jag måste klämma ur mig all energi jag kan samla ihop inom mig. Dessutom tycker jag att man nästan blir stressad av alla "måsten" som finns just med julen. Jag kör nog med en mini-mini-version med stakar och pynt. Orkar man inte så orkar man inte... Så länge jag inte har en personlig jul-framtagerska så skiter jag nämligen i det!

Hur gör ni hemma hos er?