söndag 19 februari 2012

Födelsedagsfirande!

Igår vart det ju födelsedagsfirande för alla i "klanen" Johansson. Dagen bjöd på det tristaste väder ni kan föreställa er, snöblandat regn... Tillställningen blev dock tvärtemot vad vädret var, vi hade jätteskoj.

Vår kära moder hade dagen till ära gjort smörgåstårta, den glömde jag att fota... Här får ni istället se en lite övergrillad blåbärspaj som syrran bjöd på till kaffet. Det var faktiskt inte syrrans fel att pajen blev något bränd brun, det var ju ugnens fel!


Katter gillar vi ju, syrran har två cats som är varandras motsatser. Morris är en kisse som vill stå i centrum och är han inte det så ser han till att han blir det. Han vill dock inte egentligen bli buren men här tvingar Emmy honom att gosa lite i hennes famn.


Nedan ser ni moster Melinda och Emmy. Inget bra kort men skit samma...


Min broder ville att jag skulle sticka honom en mössa som var lite hängig och gärna i raggsocke-garn. Här är brorsan modell med mössan på skallen. Det är ren ull och han kunde berätta för oss direkt att mössan var precis en sådan han ville ha och varm som attan var den dessutom!


Här är Morris en söt liten paket-kisse!


Den andra katten, SiggeLina, är inte direkt lätt att få på bild. För det första så gillar hon inte främlingar och för det andra så förstår hon inte att hon ska vara alldeles stilla när man tar fram en kamera. Här fick jag dock en bild på henne när hon kikade fram från sitt gömställe under bordet:


Efter att ha tänjt ut magen en aning så var det så skönt att sitta och halvslumra i bilen hem. En liten sväng in på ICA blev det innan hemgång, jag kan nämligen inte leva utan en chokladkaka från marabou som heter salt och pekan. Jag kan bli riktigt grinig om jag inte har en sådan ruta till kaffet! 

Väl hemma så lyssnade jag på skönsång... Nä inte var det från melodifestivalen inte, jag var VÄLDIGT glad över att jag inte tittade på detta elände! Jag lyssnade på Emmy som sjöng i sitt nya spel till sitt wii. Ett sådant där spel med mikrofon ni vet. Kan tala om att hon lät som värsta Mariah Carey! Med betoning på värsta...


Kanske ska visa vad jag fick i födelsedagspresent av min kära syster, visst är väskan asgrym! Äkta skinn och rätt så tung så jag får nog plocka ur alla kvitton i min plånbok så jag orkar bära den ;-)