onsdag 26 maj 2010

Hund-rumpa med bekymmer...


Ja, alltid är det nåt eller hur brukar man säga... Hundens rumpa är inte bra, analsäckarna är fulla med en massa var och han blir helt svajjig i bakdelen av detta... Ja, det var bara att sätta sig och ringa till djursjukhuset och få en tid till filialen i Nässjö... Och säger dom att dom vägrar att spola säckarna så blir jag en ILSKBIGGA kan jag säga! Nu har jag hållt på och tömma detta äckliga i flera månader så nu får det vara nog! Sen orkar jag inte mer... Hur lätt är det att sitta och vrida ryggen ur led när man redan har ont?

Det sura jag kände i mitt sinne igår har krypit ner och satt sig i mina ben... Dom är jättesura på mig för att jag var i stan igår kan jag säga! Men vem bryr sig, jag ska ta ett varmt bad och bara njuta om en stund.

Barnet är ledig från skolan idag, det är visst studiedag. Michis är här och dom ska nu gå ut och fotografera lite. Emmy fick en digitalkamera i julklapp men sen har vi inte köpt något minneskort till den. Hon är väldigt duktig på att fotografera min lilla dam! Sen är dom ju för roliga när dom poserar och grejar! Häromdagen så filmade dom med kameran och jag skrattade inom mig så det inte var klokt över hur de höll på!!! Ska se om jag får lov att visa er en av filmerna sen, barnet kanske inte vill och då får det va.

Nä nu blir det ett bad, jag ska skrubba mig för jag tycker hela jag luktar hund-rumpa, BLÄÄÄÄÄ!!!

6 kommentarer:

skapa och inreda sa...

Låter inte kul med hundens analsäckar, vet hur illa det luktar, konstigt att de inte ville hjälpa dig?
Kram Annika

Anonym sa...

Varför kulle de inte vilja spola?

kajsastina sa...

Ja, alltid är det något, dethåller jag med om!
Tack för trevlig kommentar! Det är roligt när det bubblar fram tankar. Att ta hand om sjuka djur är inte kul. Hoppas att du får hjälp i Nässjö! Jag har tröttat ut mig idag. Först stavgång och sedan på öppen onsdag. Personalen i kyrkan var borta så vi fick fixa mat själva, men vi hade kul. Nu ska den här trasan gå och vila sig till kl 5 åtminstone.
Ha en bra dag!
kram

Pia sa...

Hahhaa, så bekant bekymmer. Vår lilla Venni (kromfohrdländer 6 år) brukar alltid om nätterna DRA SIN JÄVLA RÖV ÖVER VÅRA VITA MATTOR!!!! Analsäckarna är nyss tömda!
Hu, vad fasligt väder ni haft!!!

Kraam/Pia

Stina sa...

Usch, stackars vovve och dåligt att de inte hjälper till.

The Willow Fairy sa...

Konstigt att du inte får hjälp med detta. Vart ska man annars vända sig? Hoppas det blir bättre