torsdag 23 december 2010

Snälla tomten...

Kan du fixa antingen så att Gibson äter imorgon eller att du ger mig ett tips på något han gillar? Har provat kattmat, hundmat, leverpastej, kakor, leversnittar, ris, köttbullar och makaroner... Kanske har jag glömt nåt för jag tycker att jag har prövat allt...

Dock så tror jag att han känner att han är så himmelens trött så han inte orkar... Han har bara sovit i stort sett och sömn ska ju vara den bästa medicinen eller hur! Efter förra sövningen tog det ju ett tag innan han blev "sig själv" igen och än tycker jag inte att han är riktigt där. Glömmer ju bort ibland att han är så himla gammal! Räknar man om till människoår så är han ju snart 90 och då får man väl lov att vara lite halv-dålig efter en operation? Jag intalar mig det iallafall för åker in till djursjukhuset igen gör jag helst inte om det inte är jäkligt allvarligt!

Tror att Gibson mådde så dåligt där inne oxå så det är egentligen bäst ju mindre han tvingas vara där... Han vill ju vara med sin mamma... Nu ska vi sova på saken och imorgon kanske Gibson har fått matlust i julklapp, vem vet?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag lider med Er. Men vad gör man när ens vovve inte vill äta. Jag tänker på er alla. Skulle gärna vilja ge honom Reikihealing på Distans men jag måste ha din tillåtelse att göra det. Känner Du ingen som kan prata med djur så att Du får reda på vad det är som fattas honom.
Jag skickar många kramar till Er. Hoppas Gibson vill äta imorgon.
Margit(maxelonia)

Kicki & Jörgen sa...

*håller tummar och tår*

God Jul önskar jag dig/er.
Kram

Anonym sa...

Är blodpudding prövat. Järn och en del sötma borde kunna pigga upp kanske.