fredag 24 december 2010

Vilken kaotisk och knäpp jul det blev...

Ja jösses... Imorse när jag kollade till hunden så hade en stor skinnbit släppt så det var ett stort gapande hål... Tre centimeter långt och en cm brett... Det var själva bitskadan som lossnade alltså... Fasen oxå, fick helt enkelt panik! Ska man behöva åka in IDAG!!!

Ringde in till djursjukhuset som sa att bara jag höll det rent så var det ingen fara, bättre skiten kom ut liksom... Testade oxå att kasta en köttbullew till honom och se på fasen, han åt!!! Jag tror han å¨t 5 köttbullar och en prinskorv till frukost.

Sedan gick vi upp till mor och far... Hela familjen var till slut samlad och vi delade ut klapparna. Emmy fick Sims 2 djurliv och blev så himla glad tills jag såg att mormor hade köpt till playstation istället för pc.... Gissa vem som blev så jäkla besviken så hon lipade trots att jag sa att vi skulle fixa det!

Nu har vi kommit hem och allt känns äntligen lite mindre knäppt.. Att vara hemma i lugn och se på den nya Shrek-filmen... Det är en riktig jul det! GOD JUL PÅ ER ALLA!!!

4 kommentarer:

Anta sa...

Ja de där fyrfotingarna köttbullar och prinskorv går ju bara inte att låta bli att äta. Hoppas att ni haft en mysig julafton trots allt och fortsatt mysig helg, sköt om er. Julkramisar

bakom berget sa...

Åhh, va skönt att han har ätit lite till slut i alla fall. Din bön till Tomten gav ju resultat.
Ha nu en fin fortsättning på julen och pussa lite på Gibson ifrån mig.
Kram Åsa.

Fru Gårman sa...

Känner igen det där när det blir rätt men så fel... tur att det går att fixa!
God Jul och krama den skadade!

Anonym sa...

Det klart man blir besviken direkt. Till och med jag så vuxen jag är kan känna den där känslan av att bli besviken när klapparna är fel eller få och ändå vill jag ju inget ha.

Skönt med hunden!