måndag 19 juli 2010

Sista inlägget innan avresan!

Nervositeten blev alldeles för stor där ett tag... Så stor att jag sprang på toa och la av en elefantbomb i holken! Jösses vad ångest kan sätta igång alla organ! Men, men man får se det positiva i att bajja innan man åker, man kanske slipper gå på flyget!

Nu ska barnet och jag lägga oss i sängen och iallafall försöka sova. Det blir inte lätt men jag är så trött... Det har varit en väldigt jobbig dag men just nu är jag lugn. Jag har pratat med Pilan och Gibson mår bra, han hade till och med lagt sig och sovit så då är han lugnare. Jag litar på dessa underbara människor, tack för att ni finns och att ni är så snälla!!!

Nu vill jag tacka ALLA för goa kommentarer och tröstande ord både när jag har resfeber plus oro för hunden. Jag hoppas ni vill hänga med på bloggen och se hur jag har det over there!!! God natt på er alla! Nästa gång är jag inte i Sverige...

14 kommentarer:

Osloskånskan sa...

GOD TUR!!!

Farmor Agge sa...

Ha en jätteskön semester!!!:)
Kramiz på dig!!!:)

Tina sa...

Underbara fina vän<3<3<3<3<3<3
Jag kommer att vara med dig hela tiden!! I tanke, hjärta & via din blogg!!!
Lycka till nu & ha nu en underbar tid<3
Förstår att du är nervös...hade jag oxå varit!!! Men det försvinner när ni väl är iväg mot flygplatsen & ni sitter på planet <3<3<3<3
va rädd om dig vännen!!!
Kram din vän Tina

Marie-Louise sa...

Det ska bli så spännande att få följa eran resa. Och ja 24 timmar på ett flygplan kan verkligen bli jobbiga om man inte har något för händerna. Men vilken tur att du ringde och kollade, annars hade du väl blivit av med stickningen vid handbagage kontrollen. Trevlig resa. /Kram

Fenixmonas sa...

Hoppas du får en trevlig resa! Jag ska lämna min lille Cedsare i morgon sen åker vi på lördag. kram på dig!

The Willow Fairy sa...

Hoppas du överlevde flygresan utan sticka. Lite sent nu för ett tips, men kanske något för hemresan. Jag har faktiskt hört folk som tagit sticken med sig, men då med bambustickor - kanske ser mer ut som blyertspennor och inte livsfarliga metallsylar...Om man ska prova det så hade jag tagit ett opåbörjat sticke så man lätt kunde lämna ifrån sig stickan om någon knorrade.

En häxa på Vift sa...

Trevlig resa och hoppas du fick sova på planet så du inte blir alltför jetlaggad. :)

Fru Venus sa...

Hoppas flygresan går/har gått bra!! Jag hänger med!

Anonym sa...

Flygplanstoaletter är verkligen inte kul.

Gafflan sa...

Ha en bra resa!
Kram.

Snäckskalsdalen. sa...

Du flyger! Just nu är du uppe i luften och flyger iväg! Hoppas det stora lugnet kommit och du har det mysigt och får snart lunch. Jag tänkte på dig redan i morse.....tänk så härligt!
Reskramar från
Agneta

bakom berget sa...

Välkommen till Amerikat! Hoppas resan gick bra och att du hade det trevligt i luften.
Ska bli kul att se vad ditt första inlägg handlar om. Ha det så bra nu! Kram Åsa.

Fru Purjo sa...

Ha det så himla trevligt /kram

EDS Mamman sa...

Hej vännen, ville bara kika in och önska dig en trevlig resa, jag har varit helt usel på att läsa bloggar och att blogga själv och att lämna kommentarer sedan jag började arbetsträna, jag är helt slut! men det ska bli jätteskoj att se hur ni har det i södern. Hoppas flyget går bra trots stickförbudet.

Kramar i massor!! Pia