måndag 19 juli 2010

Res-pyssel och våndan att lämna bort sin "bebis"!

Jag ska ju alltså resa inatt... Resan börjar kl 03:30 då vi åker härifrån Anneberg i bil mot Landvetter. Bilen ska packas ikväll och pappa ska organisera så alla väskor plus min rullstol (som går att fälla ihop) ska gå att pressa in i bilen. Ingen har ju lust att börja med det krånglet klockan halv fyra på natten! Nä då ska allt vara färdigt och klart och vi ska bara sätta oss i bilen och åka.

På resan kommer jag att ha med mig lite res-pyssel. Jag har redan börjat på en sjal som ska bli till mig själv hade jag tänkt. Mönstret blir lite "hitte-på", jag började med 5 maskor och ökar 1 maska i början och slutet plus en maska framför och bakom mittmaskan (räta varv alltså) Detta gör att det blir ett hålmönster (jag ökar genom att gå in mellan två maskor och göra en maska där.). Jag stickar den i garnet frost som är ett ullgarn (75%). Så här ser den ut:


Snart ska jag göra det jag fasar mest för... Jag ska åka och lämna min "bebis" i Flisby... Gibson ska vara hos en av mina bästa vänner och jag vet att han får det hur bra som helst, som om han var på ett hotell! Men känslan inne i mitt bröst är inte skön direkt... Han är ju mitt "barn" och nu ska jag vara utan honom i två veckor... Jag mår klart sämre än vad han gör! Han kommer att få det fin-fint!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag o snobben ska pyssla om honom..

Melinda sa...

Han kommer få det så bra där så!!! Kram kram

bakom berget sa...

Ja nu är det nära. Va skönt att du har ett ställe där du kan lämna Gibson med gott mod. Såna ställen, växer inte på träd minsann.
Han kommer att ha det bra.
En sak kom jag på! Får man ta med sig stickor på flyget? Jag vågade inte chansa när jag flög senast. Dom kanske räknas som vapen!! Hi hi.. ja vad vet man!
Jag önskar dig en härlig resa. Ha det superbra!
Kram Åsa.

Snäckskalsdalen. sa...

Vovven kommer att få det så bra, så bra. Det har livet lärt mig att det får dom. Dom gillar ju den som ger dom mat - nu var jag osentimental och krass.....sen blir dom ju så himla glad när man kommer tillbaka så bara det är ju värt en resa!

Tror mer på virknålen eller stickor när det gäller flyget, men det var så du hade tänkt tror jag....

Ha en bra dag, vi kanske hörs innan du åker, om inte, så vill jag önska er världens bästa resa!

Reskramar Agneta

Anonym sa...

Jag som lite nu och då hundvaktar vet att jyckarna själva finner sig till rätta ganska snabbt. Bara det är någon du litar på kommer det att gå så bra.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Trevlig resa.

Monica sa...

Vännen, vill nu önska dig en trevlig resa! Blir lite rörd i hjärteroten när jag ser Gipson. Ser nästan ut som om han fattar att matte ska vara borta ett tag...... Men tänk vilken förmån att kunna lämna honom till ett ställe som du VET att han får det bra!
Var rädd om dig och försök njut av semestern.