tisdag 25 maj 2010

Mumsfilibabba!


Blir ni sugna? Alla gillar kanske inte budapest men själv är jag väldigt fötjust i denna bakelse... Anettes bror hade lånat min bil och bjöd på detta som tack för lånet typ. Gott var det som bara den och hur trevligt som helst hade vi.

Annars kan jag säga att jag är färdig för både sängen och stupstocken ;-) Fy fasen vad det värker i mina ben! Kramp som inte ger med sig är inte så himla skönt... Men vad gör väl lite värk egentligen... Jag har haft en underbar eftermiddag med Emmy inne i stan. Jag kan gärna betala lite för det faktiskt för vad är bättre än att umgås med sitt barn?

7 kommentarer:

bakom berget sa...

Mums! Själv har jag just goffat i mig en tallrik rabarberpaj och vaniljglass. Det var inte så dumt det heller.
Hoppas din värk ger sig fort.
Sov gott!
Kram Åsa.

Tina sa...

Underbara vän va jag är glad att du klev in i mitt liv!! jag menar det verkligen! Du har en så enorm karisma så jag blir bländad!!
Tack underbara du för din hälsning! Så glad att du förstår hur jag menar!! Ja, du har verkligen så rätt.. Vi är inte våra sjukdommar..vi är vi =)

Du är underbar!!! Du är som BUDAPEST bakelsen =))
varm kram till dig & än en gång tack<3<3<3<3 Kram från din vän Tina

Snäckskalsdalen. sa...

Hmmmm....du var sur igår.....jag var på väg att bli sur idag.....men så kom det lite blå himmel och sedan lite sol och sen gick det riktigt bra!

Jag är svag för marängsmet.....det ser gudomligt gott ut....men får jag välja tar jag en seg maräng! Det är väl bra, för då får du hela din bit!

Agneta kram

Blomman sa...

har oxå ätit sådan god bakelse idag. Till esc blev de idag! jammi..

Cecilia sa...

Mmm, budapestrulle!

Fru Venus sa...

Just nu, alltså om jag måste välja just nu, så tar jag Budapestrullen framför nåt av mina barn... Hoppas värken ger med sig! Kram

Stina sa...

Mums såg supergott ut!