tisdag 21 juni 2011

Vilka tofflor!

Idag har jag varit med barnet hos doktorn. Inte för att vi gjorde något drastiskt för huvudproblemet blev ju löst med hjälp av glasögon. Pratade lite om ditt och datt istället. EDS har ju så många olika symtom och det kan vara bra att få ventilera lite bara.

Efter besöket for jag till Intersport och kikade lite. De hade rea och då är det bra att kolla om man hittar något. Dessa var det inte rea på men jag köpte dom ändå:

Jag kan säga att det gör ont-skönt att gå med dom... Tror att de hjälper men än är det ju för tidigt att säga nåt. Jag kan dock säga att jag kommer säkert att ha ännu mer ont i fötterna ett tag framöver!

Denna var det rea på iallafall:

Hade kostat 600 och det var nu halva priset. En softshell från Etirel. Färgen är verkligen ursnygg tycker jag! Man syns ju eller hur!

Efter stan var det Gibsons tur att traska i skogen. Denna gång råkade jag ta en lite, lite längre väg mot vad jag trodde. Var på vippen att lägga mig och vila ett tag på den våta mossan... Envisheten tog mig dock ända fram till bilen. Sen var jag som en trasa i hela kroppen så jag helt enkelt bara dog i soffan...

Några timmar senare blev jag väckt av min käre far som skulle gå med hunden. Vad skönt det är att sova...

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Fina häftiga skor och jättesnygg jacka!
Kram

bakom berget sa...

Du kan väl tala om hur det går med tofflorna. Undrar om dom hjälper mot sketen rygg?
Jackan =jätteläcker.
Pussa på Gibson från mig.
Kram Åsa.

Shamrock sa...

Halva priset låter bra - fram för mer sånt

ime sa...

Jättesnygg jacka!

kajsastina sa...

Vilka härliga skor, hoppas de gör gott!
Trevlig Midsommar!
kram