tisdag 21 juni 2011

Igår kom den stora tröttheten...

När jag kom hem från stan grejade jag lite med allehanda saker. Är man på ÖB och handlar så är man liksom! Rengöringsmedel för hur lite som helst och allt gott till djuren... Jag kan verkligen rekomendera Sjöbogårdens schampo som man sprejar på, lovely!

Marie och jag hade en trevlig dag och nästa gång blir det säkert annat bus, vi får se! Väl hemma så la jag upp en plan... Inte för vad vi skulle göra nästa gång utan för vad JAG skulle göra för att inte somna innan kvällen... Det blev det här:

Rabarberpaj... Jag hade lite dåligt samvete för att jag har snott så många rabarber för mamma så jag ringde och bjöd dom på detta. När vi väl sitter där och äter i godan ro och nästan är färdiga kommer jag på att jag inte ens har satt på kaffet! Ingen hade reagerat! Klart man ska ha kaffe till fikat!

Nu hoppar vi tillbaka till vårat stads-besök. Marie och jag var på ICA kvantum där de har självscanning på varorna. Tala om att vi höll på att skratta på oss när jag scannade in detta:

Vet du vad en "fläsky-filé" är? Inte jag heller men det borde stå fläskytterfilé. Ibland kan det bli roligt av att bokstäverna kommer lite fel...

Iallafall så var jag så trött så när klockan var nio höll Renée på att somna i soffan. Som tur var så fattade jag vad som var på gång så jag gick genast ut med hunden och gjorde iordning mig för sängen. Somnade tidigt men inte var jag utvilad i morse, ack nej... När har man sovit tillräckligt? Svaret är ALDRIG!

4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Den där pajen ser ju för god ut och det var den säkert också!
Ja, när blir man utsövd, jag börjar undra jag också!
Ha det bra!
Agneta kramar

mary-ann sa...

här är en till som är trött jämt...samtidigt som jag har svårt att sova...vaknar efter 4-5 timmar och då är det kört...klarar inte av att somna om...

Lisbeth sa...

När vi i vår släkt äter rabarberpaj blir det med gräddmjölk till. Då blir inte kaffet så nödvändigt. Kul med felskrivningen. Nästa gång du kommer till Ica får du fråga personalen om dom har något kvar av fläsky file.

Anonym sa...

Min rabarbet vägrar att växa sig större än tandpetare.