söndag 30 oktober 2011

Mitt stackars huvud...

Varför? VARFÖR? Jag blir så jäkla trött... Idag har denna "förkylning" (eller vad det nu fasen är för något) tagit ny fart och jag mår sämre än på länge... Känns som om Ringaren i Notre Dame (stavning?) står innanför mitt pannben och är såååå förbannad...

En annan grej som gör mig lite sur är att jag ska till läkaren den 7 november... Bra, tänker säkert ni, varför gnälla? Jo, jag har inte medicin så det räcker, mina oxynorm är just nu under ransonering... Får absolut inte ta i onödan, då räcker dom inte till den 7:e... Så nu försöker jag med alvedon (som är en piss i havet...)... Blä så sur man kan bli...

Vad ska vi mer berätta som är ohyggligt trist? Jo, jag känner mig inte det minsta utsövd trots en timmes mer sömn i natt... Jag mår så blä och måste laga mat, inte skoj plus att motivationen är under all kritik just nu. Vad i hela världen ska man laga för mat? Har ni någon rätt som är relativt lätt plus att den inte får smaka skosula så skulle jag bli mer än glad. Annars får det bli makaroner och.....stekta skosulor...

8 kommentarer:

disa sa...

Fy så tråkigt att du mår sämre!! Du får överdosera med druvor, vitlök och apelsiner. Hoppas du blir bättre till i morgon.

Den är busenkel:
Virka 5 luftmaskor, slut till en ring med en smygmaska.
Varv 1: tre lm (luftmaskor) 2 st (stolpar) om ringen 3 lm 3 st om ringen vänd
Varv2: 3 lm 2 st i den sista stolpen på föregående varv så att en ny stolpgrupp bildas 2 lm 3 st om lmb (luftmaskbågen) 3 lm 3 st runt samma båge 2 lm 3 dst(dubbel stolpar)i sista stolpen på föregående varv
Varv 3 och framåt: Fortsätt virka som tidigare med 3 st om varje lmb 2 lm mellan stolpgrupperna och öka i mitten med 3 st 3 lm 3 st.
3 lm i början på varven och i slutet på varje varv 3 dst istället för 3 st)
Efter tre varv ser man hur man gör och man behöver inte tänka alls!! Busenkelt. Lycka till!
kramis

Malla sa...

usch och fy- krya på dig!
kram

Snäckskalsdalen. sa...

Asch då, det är inte kul att inte må bra. Hoppas tiden till den 7:e går fortfort. KRamar

Hamrånge slöjdare sa...

Nu var det mycket negativt!! Nu får du tänka om. Var glad att du har mat att laga!! Och att det finns medicin när man har ont!
Släng ut Ringaren så blir det bättre!
Många kramar till ditt arma huvud!!!

ime sa...

Hoppas du snart mår bättre, så länge får du ett lättlagat recept av mej:
Pasta med räkor
2 port
Koka 6-8 nystan tagliatelle
Stek en purjolök med 1 tsk sambal oelek i en msk matolja
Häll tagliatellen i purjolöken när den kokat klart, lägg i ca 400 g räkor (mätt i oskalad vikt), häll över 1 msk matolja blandat med 1 msk vitvingsvinäger och 1 tsk italiensk salladskrydda, toppa med hyvlad parmesam! Gärna lite sallad och skivade tomater till.

Sunna sa...

du har verkligen kommit in i en ond cirkel, hoppas du hittar en utväg

Anonym sa...

Skickar lite tyck synd om. Det låter inte som en kul måndag.

Ulrika sa...

Hej!
Känner igen lite för mycket av dina olika inlägg så jag kunde inte låta bli att säga hej här...
Vrak - check, Oxinorm - check, läkarbesök - check, noll motivation - check, ingen inspiration till matlagning - check.
Har själv en blogg som jag på senare tid tyvärr inte haft speciellt mycket motivation (eh...he...) till att uppdatera, men om du är intresserad så kan du ju ändå kolla in "En meter vardag";) (www.metrobloggen.se/enmetervardag)
Ville med detta inlägg mest säga - du är inte ensam om att ha "blä-dagar", jag har dom, genomlider dom och håller tummarna att det kommer en "toppendag" runt nästa kurva istället!!!

Ha det gott! / Ulrika