torsdag 24 februari 2011

Och så var det torsdag...

Vädret är kallt, riktigt bistert idag... Inte konstigt att kroppen protesterar mer än vanligt... Musklerna bråkar med mig och likt en trotsig tonåring skriker kroppen åt mig;
"Du är ju dum i huvudet som bor kvar i detta jäkla kalla land!"

Jag kan inte annat än hålla med... Hade jag pengar så hade jag köpt en hus där det är varmt året runt. Dit man kunde åka och värma upp sig lite ibland. Ladda batterierna och låta solens strålar uppgradera den numera alvedon-vita kroppen till lite ljus-beige... Titta ut på morgonen och mötas av ett landskap som badar i solsken... Äta god mat... Njuta...

Än så länge har jag inte vunnit något men jag hoppas varenda lördag att han den där "Harry Boy" ska fixa storvinsten. Vad skulle ni själva göra om ni vann storvinsten?

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Stor vinst; då skulle jag köpa en fin gård och skaffa mig lite får och nån häst. Sluta jobba direkt och bara göra sådant jag vill, resa en del och självklart dela med mig till ungarna.
Ska försöka skicka över lite solstrålar så du kan få lite värme i brist på annat så länge.

bakom berget sa...

Ja det vore väl en dröm va! Jag skulle köpa ett hus i en liten by i södra Frankrike. Där skulle jag leva och njuta av livet. Du kunde ju komma och bo hos mig över vintern. Hi hi hi..Vi kunde sitta i trädgården och sticka om kvällarna. Jag skulle ha en liten keramikverkstad och en bagarstuga på gården. Lite höns kanske. Vilka drömmar va!
Kul att fantisera lite. Ha en fin dag min vän! Kraam.

Caja: sa...

Vi ska kanske starta ett kollektiv och flytta söderut allihopa....så slipper vi detta VÄRKMONSTER!!! Tack för ordet förresten ;-)

Trots allt så önskar jag dig en fin dag, kram/caja

Snäckskalsdalen. sa...

Det snöar här. Hur kul är det, då.
Det hade suttit som en smäck att vinna. Jag väntar och väntar.
Burr.

Mona sa...

Jag följer med! Är riktigt trött på kylan nu.
-29 i morse.

Mina dagar sa...

Jag har hört att om det är på något spel man kan vinna en stor summa pengar så är det just på hästar!! Och en HarryBoy är tydligen bäst för annars blir det ju favoriter och det ger inga pengar! Så LYCKA TILL!!!!

Jag skulle köpa hus i fjällen, bohuslän, österlen, halland och några i nått varmt land så du kan komma över när det drar kallt!!!!!

Madeleineslife sa...

Ja så mycket bättre man år i värmen! Har en mormor & morfar som på på Spanska solkusten. Men som sjukskriven har jag inte ens råd att ta mig dit :(

Mitt mål var att åka 1 gång om året åtminstånde, men det sprack 2006 då jag vart sjukskriven...

Kramis