fredag 4 juni 2010

Tillbaka till verkligheten...

Idag gick det lilla barnet till skolan. På något sätt så kändes det skönt att allt blev som vanligt igen. Plus att jag får lite egen-tid. Inte för att hon på något sätt är till besvär men ibland är det skönt att veta att man är helt själv.

Idag hade jag ju tänkt att åka till stan och titta på blommor... Med vilken bil då? Parkeringen står ödsligt tom... Man får se det positiva i det hela, nu slösar jag ju inte en enda krona plus att jag ska försöka sticka färdigt citronen idag. Har inte stickat så mycket nu dom här dagarna så nu ska jag försöka lägga på ett kol.

Man kunde ju oxå sitta ute i solen och försöka få en lite bättre färg än albyl-vit på benen... Jösses så man ser ut innan man har blivit lite solkysst! Jag solar aldrig på vintern i solarie så när det blir vår och sommar så är man ju vit som snö!

Ni snälla som läser, idag får ni ha en underbar dag i solen. Njut av att det är fredag och ta ett glas vin för mig är ni snälla!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland behöver man bara få veta att man är helt ensam några timmar. Själv surar jag snart ihop av detta otillfredställda behov.

Fru Venus sa...

Fixat, njuter av att det är fredag och tänker ta vin föra hela cajberspejs rymden ikväll ;-) Tack för att du finns vännen, kram!

Gafflan sa...

Vit som albyl är bara förnamnet på min kropp ;D Ha en underbar dag :D
Kram

bakom berget sa...

Ja visst! Jag tar ett glas för dig. Säg stopp när du inte vill ha mer.
Här blir det grillen i kväll. (Alltså den på altanen och inte den nere på hörnet.)Vi har inget nere på hörnet här hos mig.
Jag har varit utan kaffe hela dagen, så nu börjar huvudvärken sätta in. Snart kommer kaffet hem. Jippi! Ha en skön kväll min vän! Kram Åsa.

En häxa på Vift sa...

här har det varit kanonfint väder idag och nu vid halv sju på kvällen börjar det svalna något, +26 i skuggan. Supermysfaktor. Vin lät inte helt fel men det går inte ihop med migrän-medicin så jag får nöja mig med att skåla i vatten. :)
Ha en bäst kväll
Kram