fredag 4 juni 2010

Vilken lycka!

Barnet kom hem från skolan och var precis som vanligt! Allt jobbigt släppte när hon kom till skolan, lite nervositet hade hon fortfarande kvar sa hon men inte alls som innan.

Fy fan vad jag är glad!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt!

Stina sa...

Härligt!

Anonym sa...

Oh, ja, jag kan finna ro i min trädgård det är sant, men jag tillhör inte de människor som kan fullständig koppla av på hemmaplan. Stressen och perfektionism äter nog upp mig en fin dag. I morse fick jag igen en fråga från min dotter, efter en vass konversation: mamma måste du alltid vara så perfekt? det är så jobbigt för alla omkring dig! Även när jag mår pyton, när värken spränger i kroppen så måste jag göra något, pyssla med någonting, bevisa helt enkelt att jag är fungerande… Jag vet inte varför jag är sådan, det är jobbigt för mig själv med. Jag tror att när jag sysslar med någonting då smärtan blir lättare bortkopplad, men så är det ju inte, jag blir bara mer irriterad för omgivningen. Men nog om det! Ta det försiktig med solande och njut av fredagen du med på Ditt sätt! Njut av helgen och ha det så rolig med din dotter! Jag har länkat din sida till min, hoppas att det är ok?! Kram

Darkland sa...

Jag håller med, vad sköööööööönt! :) Kramis

Madeleienslife sa...

Phhuuu...
Shit vad jag har missat!
Men nu är jag uppdaterad från början till slutet, jag där jag var senast.
Det känns som om jag har varit i en annan värld.. Hoppas du inte har tagit illa upp, men har inte varit i form för att sitta vid datorn, så att blogga har varit fullt tillräckligt!

Hade även missat det där med den anonyma personen. Har oxå haft ett par sådana på min blogg. Men tror i det hela att dom är ute efter en reaktion! Jag förstår mig inte på sådana som läser någon annans blogg som dom inte gillar & letar efter fel. Men finns gör dom uppenbarligen..

Men du som jag vet att du är en underbar person!

Tack för ditt stöd & dina fina komentarer på min sida som jag inte haft orken att kommentera.. :(

Ha det bäst!
Kramis

Fru Venus sa...

Och jag med :-) kram

Tigris Predikantan sa...

Skönt!
Studenten och allt runt omkring över förväntan!
:)

kajsastina sa...

Jag känner verkligen med dig. När ens barn ine har mått bra, blir man som mamma orolig. Skönt att det verkar gå åt rätt håll nu!
Jag tar en liten bloggpaus till efter midsommar! Jag har mycket att stå i och tider att passa och den tid som blir över vill jag inte sitta framför datorn i den varma lägenheten. Igår var jag på picnic med en väninna. Det var skönt! Jag ska också bo hos dottern ett par veckor i juni. I juli ska jag resa en vcka till Öland. Jag hoppas vi hörs igen efter midsommar. Lycka till med resan till USA, om vi inte hörs innan!
kramar
/kajsastina