söndag 23 maj 2010

Ryggomvridning!


Jag har alltså gjort precis som rubriken säger, en ryggomvridning... Iallafall känns det som ryggen har vridits en bit åt fel håll...

Igår var jag som vanligt ute en sista gång med hunden. Brukar bara gå runt huset typ. Hade tagit av mig korsetten för dagen och gick lite sakta runt grann-huset. Plötsligt kommer hunden ut ifrån en som bor där. Det är en hanhund och han går emot oss och visar alla tänder han har. Det är just då jag gör min vridning...

Jag ville ju bara komma bort ifrån hunden... Vände mig alldeles för fort och kotorna följde väl inte med eller nåt. Iallafall så har jag jäklars ont idag, det strålar upp i huvudet och ut i armarna. Mår lite bättre nu efter att jag har vilat på soffan hela förmiddagen. Tur man har ett barn som klarar sig själv!

Sen bjöd jag en tavelförsäljare från Polen på saft och kexchoklad (stackars var hungrig...). Köpte även två tavlor som hans fru hade målat. Då ville han att jag skulle träffa hans bror för vi kunde ju eventuellt gifta oss i framtiden!!! HjÄLP! Jag sa vänligen men bestämt NEJ till detta!

Livet är iallafall inte helt händelselöst!

11 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Usch, ont, ont, ont! Du får ta det försiktigare....Hoppas verkligen det lättar under dagen så att du inte behöver gå till doktorn.
Vilken gullig liten dotter du har! Och hon ser lite lagom busig ut......inte sant?

Ha det gott, sköt om dig
Agneta kram

Fru Venus sa...

Ha ha, ja du, snäll var du i alla fall, även om jag tror att du köpt mycket välkopierade tavlor :-D och ett frieri! Nej, händelselöst är det absolut inte!

Anonym sa...

Hundar, jag bröt fingret en gång när gammelhunden var på valpkurs. Han kom plötsligt på att han var ju kär i Millan och hon satt ju också på samma gräsplan. Knak sa det...

Kicki & Jörgen sa...

Usch, det låter inget vidare.
Intressant att läsa på bloggar där ni beskeriver EDS - jag är under utredning på smärtcentrum och jag hoppas snart få en diagnos....kanske det är EDS.. vi vet inte än.

Välkommen till mig.

tankar från mitt fönster sa...

Synd att du fick ont av hundpromenaden. Kanske bäst att ha korsetten på, detkan ju bli hundslagsmål igen!
Snällt att bjuda tavelförsäljaren. Men hur kunde han veta att du inte hade någon man? Var försiktig med försäljare vid dörren, fast detär ju vad jag tycker som bor i Stockholm numera (förut i Köping o där var det inte så farligt att öppna dörren).
Skön pingstdag o kramar

Anta sa...

ja dessa goa hundar kan ställa till det för sina ägare, hoppas att det blir bättre snart så du slipper den värken oxå. Vad snällt att bjuda på fika, men jag håller med Kajsastina om att man ska vara försiktig med vem man öppnar för säger jag som bor på landet, jag tror inte att det har nån betydelse om man bor i storstad eller på landet det finns nog dom med oärliga ärenden överallt. Ja visst var strutsarna härliga(men även dyra) inget jag hade råd med. Roligt var det.
Ha det så gott och sköt om dej.Kramisar

The Willow Fairy sa...

Ja man bör nog vara lite försiktigare både vid promenader och vid dörrknackning. Tänk om du skulle bli rånad. Jag hade verkligen inte vågat släppa in någon.

Tigris Predikantan sa...

Usch, usch ... var försiktig!
:)

Tina sa...

Hej vännen.
Men vännen!! AJ!!! Hur gick det sen m hunden? Kom ägaren ut ?
Usch!! Stackare, jag hoppas att du är bra i ryggen snart!!

Fniss... det va nog tur du sa ifrån..hihihi...

Önskar dig en underbar Måndag min vän.
Varm kram Tina

messan sa...

Det lät inte alls bra med den vridningen. Det gör ju så ont när man gör såna där snabba ryck så kroppen inte hinner med.

Va modig du är som släpper in främmande män...det vet jag inte om jag gjort...man vet ju aldrig. Han var säkert en snäll person. Vad var det för tavlor?
Var rädd om dig nu! Inga mera snabba ryck.....nu;)
Kramar

Cecilia sa...

Ojdå, ett frieri! Inte illa! Men som nämnts ovan, alla tavelförsäljare är inte snälla!