lördag 22 maj 2010

Presentation av mina balkonger...

Jag har alltså två balkonger, en på framsidan (som är en del av en loftgång) och en på baksidan. Idag har jag grejat lite med lite trädgårdsarbete nämligen. Jag grejade så mycket så jag fick lägga mig och somnade i tre timmar!

Här är min lägenhet sett från baksidan. Jag bor alltså på andra våningen. Man går ut på balkongen från mitt tv-rum. Fönstret till vänster är mitt sovrum.


Här är framsidan. Till vänster om min ytterdörr är köket och till höger Emmys rum.


Idag har jag alltså varit på baksidan och grejat med dessa jäkla blomkrukor med dött gräs... Inget av mina olika grässorter överlevde denna vinter. Så det var bara att hiva skiten... Det är tungt att hiva... Fast jag gör det gärna så här någon gång, det är så himla kul att GÖRA något ibland faktiskt även om kroppen protesterar som attan! Jag har satt krasse i mina blomlådor. Hittade en ny dvärg-sort som inte blir så stor. Å så kan man äta blommorna, coolt va!

Sen tänkte jag att det skulle bli en aning billigare att så blommorna själv. Jag har hellre dom pengarna till annat (T.ex garn i USA typ...)...

Barnet kom hem och väckte mig efter min låååånga tupplur. Hon hade INTE handlat upp alla pengar, inte ens hälften!!! Tala om att min bebis börjar bli stor...

7 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Ha,ha ... du frågade inte om affärerna hade stängt? Nej, duktigt var det och duktig du med som håller på trots smärta ... känner igen mig lite!
:)

Fru Venus sa...

I år tänker jag ha minimalt med blommor hemma på trappa och balkong - hoppas att vi kan vara på stugan i år :-) Ni verkar bo jättetrevligt! Kram

tankar från mitt fönster sa...

Du har haft en fin dag och arbetat med blommor ser jag, men så skönt när det är gjort! Men visst är det sköönt att ta en tupplur ovanpå arbetet. Jag saknar det där att jobba sig fysiskt trött och sedan kunna slappna av. Men igår kväll städade jag också min balkong. Det var skitigt värre efter måsskit på räcket. Jag skurade betonggolvet med såpa och i morse lade jag på en ren matta. Har funderat på att lägga in trätrall, men vem ska hjälpa mig med det? Torkade rent min BadenBaden-stol och nu har jag lagt en fin frottéhandduk på så att dammet fastnar där. Min katt har idag gonat sig på mattan och jag har suttit med ryggen mot solen. Så fick jag oväntat besök av en väninna som ringde och vi har ätit matjessill m potatis och gräslök och djupfrysta hallon + van glass. Gott! Nu har hon tagit bussen hem och jag ska bara slappa resten av dagen.
Önskar Dig en skön kväll och en God Natt!
kramar
/kajsastina

En häxa på Vift sa...

Vilket mysigt hus, jag gillar de där lägenhetslängorna som ger mer radhuskänsla än betongklumpsfeeling.

Evashusotorp sa...

Härligt med två rejäla balkonger man kan ju inreda dom som härliga uterum. Loppis är ju toppen, man kan göra fynd till hemmet och sig själv för liten slant.
Ha en bra kväll
Hälsningar Eva

Therese Lestander sa...

Så klart, att redan vara följare borde nästan vara bonusgrundande! :-D

Tigris Predikantan sa...

Var och en tar hand om det som kommer utanför munnen *ler*. Jo, det var gott, riktigt gott!
:)