fredag 23 april 2010

April-väder!

Dagens väder är inte direkt roligt kan jag säga. Det har regnat, varit sol, snöat och nyss haglade det. Fort som attan går det oxå, molnen har fått någon sorts raketfart och kör över himlen som racerbilar!


Igår köpte jag ju lite garn. jag blev så himla sugen på att sticka en sjal. Det ska bli en helt vanlig trekantig sjal i rätstickning. jag tror att jag faktiskt ska ha den själv! Garnet är så himla fint och roligt att sticka med. Kommer absolut att köpa mer...


Dessa två hamburgare har jag precis vräkt i mig! Jag var vrålhungrig och som vanligt så hade jag inte förberett något... jag glömmer bort sådana saker när barnet är borta.


Nu tänker jag göra det jag ska i tvättstugan och sedan ta en siesta i soffan. Gårdagen har gett slitningar i kroppen och jag måste vila idag...

Hoppas ni ALLA där ute har en fredagsmysig fredag!

7 kommentarer:

Anta sa...

Hej tjejen. Jag hat inte haft nån bra bild på Ronja tidigare hon försvinner alltid nät kameran kommer fram hon igen linslus precis. Jo da vi har haft henne i 4 1/2 år omhändertagen hon blir 7 år i nov och är världens mysigaste och väldigt lekfull du skulle se henne och Bonny när det är full fart (Bonny jack russell snart 1 år) då är det bäst att man inte är i vägen för då åker man omkull. Hoppas att du får en mysig helg med mycke stickat. ps snyggt garn ds Kram Anta

bakom berget sa...

Tack för att du tittar in hos mig, jag blir så himla glad! Ha,ha...massage ja...du sa nåt! Jag ska snacka lite med gubben. Kan ju muta honom med lite god mat kanske. Hoppas du får en trevlig fredagskväll. Kram.

Cecilia sa...

Det blir vackert, det du stickar! Härliga färger, skön struktur!

Tigris Predikantan sa...

Åh, har ni fått vår gårdags väder ... så trist! Tycker du gör bra i att vila ... det skall jag snart göra jag med:)
Fint garn, ser härligt ut på bild!

Tina sa...

Hej vännen!!
Ja, du detta väder alltså.. fniss.. vad ska man säga.. jag skrattar åt det..hihihi... bättre än att sura...fniss..
Tack underbara du för din hälsning hos mig! Du gör mig bara så glad! Du är så förstående & du förstår precis vad jag menar i det jag skriver! tack snälla du för att du klev in i mitt liv & för allt du delar med dig av!
Värdesätter dig så mycket alla redan!!!
Önskar dig en underbar helg!!
Varm kram Tina

Anki sa...

Vilket läckert garn! Blir jättefint! Jag ger mig inte in på särskilt avancerade mönster för jag vet att jag ledsnar om jag måste sitta och räkna hela tiden.
Hoppas du har en fin kväll!

En häxa på Vift sa...

Haha, sådär blir jag också, har jag inte barnen hemma som tvingar mig att hålla rutinerna så glömmer jag att äta för jag hittar en massa annat att göra.