torsdag 22 april 2010

Vilket blåsväder!!!

På torsdagar är det torgdag i Nässjö. Jag har inte varit på torget på evigheter så idag tänkte jag åka in en sväng. Egentligen kanske det hade passat bättre att ligga under en gosig filt med tanke på hur mycket det blåste idag! Höll på att blåsa bort! I Nässjö blåser det i vanliga fall och idag var det typ "extra allt"...

Jag gjorde ett besök i garnaffären. Här ser ni resultatet:


Raggi ska ju bli strumpor och det andra är tänkt ska förvandlas till två sjalar. Även om det inte riktigt syns på bilden så är färgerna i både Frost och Kunstgarnet helt underbara så jag hoppas jag kan knåpa ihop nåt!

Sedan bara måste man ju köpa tulpaner för snart är deras tid förbi...Jag gick oxå in i butiken B-young och hittade detta:


Det är en stor tunika med en fågel på, ett par jättemjuka caprileggings i jeansfärg och en tunika i mintgrönt. Den mintgröna tunikan fick jag på köpet för allt i butiken såldes för "tag 3 betala för 2" och detta tjänade jag 150 spänn på!!!

Hann faktiskt oxå sätta mig på Elsies och ta en fika innan jag skulle tillbaka till torget och färdtjänsten. Idag var det behövligt att värma sig lite mellan varven för det blåste så kallt genom märg och ben kändes det som. Det var väldigt skönt att komma hem och efter att ha tagit ut hunden en liten sväng gick jag och la mig i soffan på mitt varma fårskinn och somnade...

9 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Det skulle jag med ha gjort ... somnat ... om jag inte hade kämpat emot! *ler*

bakom berget sa...

Det var väldans vad du har hunnit med idag då!
Många fina fynd! Ha en trevlig kväll! Kram Åsa.

Sunna sa...

Vilken kul skylt du hade fått, och härliga klädfynd, alltid skoj när man lyckas hitta något man tycker om

messan sa...

Torgdagar är så mysigt speciellt i lite mindre städer. Dina garner var jättefina och jag kan redan se sjalarna framför mig. Gör du typ trekantiga sjalar....lite svårt att förklara så här:).
Tulpaner går på sista versen nu...gud så underbara dom är! Det blir vita...vill inte tänka praktiskt alls:)
Stor kram till dig

Madeleineslife sa...

Så kul att göra fynd!! Jag älskar sådant! :)

Sv: Tack för din fina kommentar <3

Mia sa...

Tack för alla vänliga kommentarer, jag tittar in då och då även om jag inte skriver något. Har så lite tid vid datorn varje gång.
Skönt att det ordnade sig mig uppehållstillståndet till Usa vart skall ni åka? Min syster bor i New York och hennes mans föräldrar bor i Santa Barbara Kalifonien. Hoppas att ni får den trevlig resa och att du inte får allt för mycket besvär med din sjukdom då ni är där.

Mia

Renée sa...

Hej Mia!!! Vi ska åka till Sarasota som ligger i Florida. Fast med tanke på vulkaner så kanske man inte ska ropa hej än eller ;-)

Anki sa...

(Hittade hit via Stickebloggen)
Vilka härliga garner och vilka vackra tulpaner, just den färgen jag också brukar välja när den finns!
Ha en fin fredag!

Sussie sa...

ÄLSKAR fynd :) så mycket roliga att handla om man inte behöver betala en förmögenhet.
Hälsningar Sussie