lördag 24 april 2010

Hujedamej...

En mycket ansträngande dag idag. Jag har varit med min mor och far i stan för att handla en liten aning. Vaknade och hade så jäkla ont i höger höft men tänkte att det går nog om jag tar mitt bälte om höften så den håller ihop mig en aning.

Visst, det hjälpte faktiskt rätt mycket men är man dålig i från början så kanske man inte ska åka och handla... Men vad ska man göra? Ibland så MÅSTE man göra saker fast man varken vill eller orkar. Först var vi inne på Jysk och jag köpte ett nytt täcke till Emmy för hon tycker att det hon har är för tjockt. Sedan släppte pappa av mig vid Ica medans dom for åt ett annat håll.

Handlade och kände för varje steg jag tog att jag fick mer ont och blev tröttare och tröttare. Ändå tyckte jag att vi kunde hälsda på mormor oxå medans vi ändå var i stan. Hon var så himla pigg och man kan då banne mig inte tro att hon ska fylla 88 på valborgsmässoafton! Hon skrattade och tyckte det var SÅ roligt att vi kom. Det blev en kopp kaffe och köpta muffins som lite fika där. Jag blev inte piggare av kaffet utan mer och mer trött.

Hemma gick jag nästan direkt och la mig och somnade bums! Vaknade inte förrän pappa ringde på dörren vid 17:00 ungefär och hade han inte ringt på kunde jag ha sovit än ;-) Lite piggare är jag allt nu men kroppen är inte på hugget alls! Har kanske blivit vårtrött?

4 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Du måste ta hand om dig! Tack dessutom för dina fina ord till mig! Sköt om dig som sagt!
Du är så starkt! Dock måste starka människor ta det lugnt de med!
:)

Anki sa...

Önskar dig en fin kväll och hoppas den värsta värken ger med sig!

Anette sa...

Det är väl inte underligt att vi är trötta när vi har alla tänkbara väder på bara en dag. Dessutom drack du ju vhisky-thé igår.

tankar från mitt fönster sa...

Jag hoppas att värken är mindre i morgon, men det är som du säger, ibland vill man göra saker fast man har ont. Hoppas verkligen du får en skön och vilsam söndag. Det ska tydligen bli soligt också!
kramar
/Ulla