lördag 6 februari 2010

Vimsigt var ordet...

Jag vet ju att jag är vimsig men ibland tar det banne mig priset! Jag skulle ju ta med mig barnen på bio idag klockan 13 och se "prinsessan och grodan". Idag på morgonen råkade jag gå förbi lappen och titta lite mer noga på den. Tänkte att datumen stämde ju inte!!! "Prinsessan och grodan" visas NÄSTA helg...

Hmmm... Tänkte att nu dödar Emmy mig eftersom hon kan bli galen på att jag är som jag är. Blev väldigt förvånad när hon bara sa: "då får ju Micis och jag mer lek-tid!". Tack och lov säger jag bara...

Igår råkade jag somna på spikmattan. Jag låg med ansiktet på den... Hur jag mår idag? Jo tack, bättre än jag trodde faktiskt men fortfarande denna jäkla huvudvärk (som igår alltså). Men som mamma alltid säger: "Ont ska med ont fördrivas". Då borde väl huvudvärken försvinna eller? Det gör fruktansvärt ont att försöka få igång blodcirkulationen i muskler som är helt ihopkrampade. Ta bara och tryck på en muskel-knuta så vet ni. Men gör man ingenting så blir det ju bara värre. Massage varannan dag har jag inte råd med. Spikmattan är ett billigt alternativ till massage. Visst det gör ont som fasen men jag har faktiskt blivit bättre. Mitt ansikte var på väg att bli ett stenansikte då musklerna var så stela så jag knappt kunde skratta! Jag var täppt i näsan hela tiden och hade tandvärk plus att hörseln på höger öra var nersatt. Numera så hör jag mycket bättre, har ingen tandvärk och näsan är inte alls så täppt. Spikmattan har blivit ett måste för mig helt enkelt!

Idag blir det dock ingen spikmatta för mig. Kroppen måste vila mellan varven. Jag brukar försöka slappna av i ett hett bad. Att stretcha musklerna lite försiktigt är oxå bra (fast det gör ont). Man behöver ju inte ta i för kung och fosterland naturligtvis!

Nä nu blir det kaffe och soffan! Ha det bäst ni alla!

1 kommentar:

EDS Mamman sa...

Ja spikmattan är härlig, har fått låna en av en kompis. är så sjukt dålig just nu. Värken är värre än värst. Nacken gör att jag har sån huvudvärk hela tiden. Tror det är typ 3 veckor nu... i morse hade jag så ont att jag inte orkade gå utan kryckorna... hela kroppen värker... svårt att förklara för nån som inte vet vad det handlar om. Då är det skönt att ha kontakt med andra eds:are :-)

Kramis