fredag 5 februari 2010

En hel orkester i huvudet...

Ja typ så känns det när man får super-duper-huvudvärk. Att shoppa ger mig alltid besvär i flera dagar efteråt. Kan ju låta jobbigt men jag ser alltid till att mitt schema är tomt dagarna efter så jag har tid att må dåligt.

Tog rullen idag när jag skulle gå med hunden. Det var dock väldigt skumpigt och har man super-duper-huvudvärk kanske det inte är så bra att skaka som värsta shaker! Direkt när jag kom hem fick jag lägga mig i soffan och sova en stund. Ringde hemtjänsten igår och bad dom komma idag och diska så det behöver jag inte greja med idag. Man orkar ju inte direkt göra nåt när man mår dåligt!

Ikväll ska Emmy på party i Ormaryd. Tack och lov att man har snälla vänner säger jag bara! Vägen dit är inte direkt någon motorväg så jag tänkte be pappa köra men då pratade jag med Lisa och då skulle hennes man köra dom "siamesiska tvillingarna"! Tack så mycket! Själv ska jag nog bara försöka få kroppen att fungera ikväll. Ligga ner och vila och slappa. Och be för att morgondagen blir bättre...

2 kommentarer:

Madeleineslife sa...

Jobbigt!
Känner igen mig, det är samma sak för mig.
Har oxå haft en dag på soffan, har inte ens kommit ut med hundarna. Men jag har ju som för väl en liten tomt på baksidan som dom kan vara på.

Krya på dig, håller tummarna för en bättre dag i morgon. Kramis

Darkland sa...

Japp, de siamesiska tvillingarna har privatchaufför nuför tiden;) *asgarv* Nä men det var ju onödigt att du (eller din pappa) skulle behöva ge sig ut när mannen skulle åka till samma ställe.:) Bra man kan samåka ju:) Kraaaaaaaaaaaaam