måndag 11 juli 2011

Snälla ge mig en ny hjärna omgående...

Jag är ju vimsig som ni vet... När man är hemma alltid så är detta med veckodagar och datum helt förvirrat, men håller inte reda på någonting (iallafall inte jag)! Jag berättade ju att jag skulle in till gyn och göra den där cellprovsgrejen. Jag trodde att det var imorgon, har varit så jäkla nervös hela dagen för detta.

Nu kom min pappa och skulle gå med hunden, jag berättade att jag var så jäkla nervös inför morgondagen. "Men det var väl den 19:e du skulle dit?" säger han då... Kollar på almanackan som jag har framför mig i köket och som jag tittar varenda dag på. Jo, där står det den 19:e... Jag har alltså varit nervös ALLDELES I ONÖDAN!

Jag lider nog av allvarliga sviter av min EDS eller så är det medicinerna... Hjärnans minnescenter är nog helt ihopskrumpnat tyvärr... Vi brukar skoja om att alla sjukdomar härikring är tapetfabrikens fel, när jag föddes så släppde de ut massor med kemikalier, sedan blev reglerna hårdare och det byggdes olika filter. Det är säkert så att tapetfabriken är roten till min minnesförlust eller vad tror ni?

11 kommentarer:

lillies lya sa...

Jag har flera gånger varit rädd för att jag fått Alzheimers - jag hade innan jag fick alla mediciner ett nästan otäckt bra minne: både fotografiskt och "hörselminne". Numera får jag vara tacksam över om jag kommer ihåg vad jag går ut i köket för att hämta. "De" påstår dock att det inte är mig det är fel på - utan en reaktion på mediciner. Hur som helst, så förlitar jag mig helt och hållet numera på att min 85-åriga mor kan hålla reda på saker åt mig. Det funkar för det mesta. I alla fall om jag kommer ihåg att berätta för henne eller pappa vad jag skall göra... Själv påstår jag att det är min hemmagjorda terapi för att de skall hålla sig alerta... Pappa säger "fan tro't"...

Rosenvante sa...

Men oj, helt i onödan. Men om du nu redan oroat dig kan du ju slippa nästa vecka, eller hur?
Självklart är det fabrikens fel, det tror jag. :)

Shamrock sa...

Apselut. Tapeter är farliga grejer

Sunna sa...

men nu har du oroat dig färdigt så då slipper du bli nervös till det är dags..

miaring sa...

Oroa dig inte, du har glömt det till den 19:e, haha.
kram Mia

Snäckskalsdalen. sa...

Jag tror inte alls att det är något fel inne på hjärnkontoret hos dig, men är man stressad så tror man alltid att det är något fel.....
Men tapetfabriken var säkert inte bra, men det var det mycket som inte var och det är säkert ännu mer idag med allting, fast det har man inte kommit på ännu....
Kramar

Anta sa...

Absolut fabrikens fel, tapeter är farliga men vad ska jag skylla på, det har inte funnits nån fabrik där jag växte upp

Otaliga projekt sa...

Sv: Ja men visst är det! Sverige är fantastiskt! Just nu är jag hemkommen från Dalarna och där är det ju lika fint fast på sitt vis.
Sarah

bokhyllan sa...

Dumma tapet!
:)

Anonym sa...

Jag är född och uppvuxen på landet mitt i en skog. Jag borde vara helfrisk men det är jag inte. Sjukdomar får man nog ändå. Vare sig man har fabriker eller inte i närheten. Jag får fråga min man varje dag vilket datum och vilken dag det är.
Och nervös är jag så fort jag ska på nån läkarundersökning hur enkel den än må vara.
Ha en avkopplande dag och kram på dig.
Margit(maxelonia)

mary-ann sa...

har handlat en hel del garn :DD