måndag 11 juli 2011

Inlägg nr 1000!

VA, kan det vara möjligt att jag redan har skrivit 1000 inlägg? Jösses Amalia säger jag bara... Iallafall så ska jag hålla ett litet tal tänkte jag.

"Jag vill tacka ER ALLA som läser min blogg, det är mycket tack vare era kommentarer som gör att jag fortsätter blogga. Alla roliga, peppande, underbara kommentarer som har gjort att jag har fått livet tillbaka. Jag har även fått kommentarer där ni har skrivit lite om er själva, på så sätt har jag fått många nya vänner här! Jag hoppas att ni vill vara kvar i minst 1000 inlägg till!"

Nu var det ju så att jag kommer ihåg att jag lovade att lotta ut något när jag hade kommit upp i 1000 inlägg... Hmmm... Nu är det så att detta kom lite plötsligt så jag måste gnugga mina idéknölar på huvudet för att komma på vad jag ska lotta ut... Jag säger så här: Håll utkik, det kommer att bli en utlottning, kanske inte än på ett tag men jag lovar att det kommer en vacker dag!

By the way så är jag bakfull idag... Vaknade och kände mig överkörd av tåget (som jag drömde om) och önskade att jag kunde sova i hundra år... Det tar på krafterna att "festa" till det med vänner, tur att jag hade trevligt!

5 kommentarer:

Melinda sa...

Grattis systra min!!

Cecilia sa...

Grattis! 1000 inlägg är en hel massa! Och trevligt är det att läsa, det är därför som man återvänder!

Uffematten sa...

Det är egentligen rätt fantastiskt så mycket det här bloggeriet ger!! Har också fått MÅNGA vänner; en del har jag träffat IRL och en del har jag ständig mail/telefonkontakt med... Allt är inte "skit" med internet, minsann :))!!

Kramen på sig och grattis till 1000:e inlägget!!!

Monica sa...

1000 Inlägg....det var inte dåligt! Grattis!
Vila idag, så känns det bättre imorgon.
Må väl och ha det så bra.

ime sa...

Grattis till 1000 inlägg!! Hoppas det blir flera tusen till.
Jag tänkte jag skulle uppmärksammat mitt eget 2000:e inlägg, men jag glömde det och plötsligt hade det passerats...
Kram