torsdag 19 maj 2011

Jag är allt lite pirrig!

Tack för all omtanke ni ger mig, alla kommentarer gör mig otroligt glad ska ni veta! Jag har vilat eller lydit order kanske man ska säga. Mår lite bättre idag faktiskt. Så skönt...

Fast idag var det Emmys tur att må dåligt... Hennes pappa fick hämta henne idag igen, jävla huvudvärk till att jäklas med henne... Har inte fått något svar från habiliteringen men de kanske skickar en kallelse till läkaren (vilket nästan är troligast med tanke på besvären hon har). Jag tycker så otroligt synd om henne, tänk vad rädd hon säkert är... Rädd för denna värk, rädd för att hon vet hur man kan bli om man har EDS... Kan tänka mig att hennes huvud är fullt av frågor, kommer jag att bli sämre för alltid?, kommer jag att behöva ta medicin nu?, varför blev det så här?...

Även om jag lider med barnet mitt så är jag ändå lite pirrig inombords idag. Jag ska nämligen klippa mig idag och nu ska ALLT bort! Nja, inte ska jag raka det intill svålen eller så men kort ska det bli. Nu ser jag nämligen förjäklig ut... Efter klippningen ska jag försöka mig på att färga det hela oxå, randen uppe på skallen är blond medans resten är mahogny... Inte snyggt precis... Lovar visa er "före och efter" sedan!

7 kommentarer:

Filimarans Funderingar sa...

Det var längesen nu som jag skrev en kommentar och jag ser att du har skrivit i förra inlägget att du mår skit just nu. Jag tänker på dig och önskar att du inte hade så ont eller blev så trött . Sen dessutom din lilla dotter som har kämpigt med sitt.Det klart hon har många funderingar hur det ska bli i framtiden. Det ska bli spännande att se "före och efter". Vila mycket och ha det gott/ margareta

Helena sa...

Ja hon har nog många funderingar, som hon vill ha svar på. Inte lätt att vara ung, och inte må bra. Vad spännande med kort hår. Blir det tuppkam? eller något mera diskret?

Anonym sa...

Ja det är inte roligt att ha ont.Själv fick jag så ont i huvve igår så jag trodde att jag hade fått en järnblödning. Vet inte vad det var. Andades in luftrörsvidgande och efter detta så kom det. Lite bättre idag men känns ändå en del.
Det är synd om din dotter som har sådan värk. Hon är ju så ung stackars hon. Man blir ju så orolig när ens barn är sjuka. Hoppas ni kryar på er båda två.
Kramar till både Dig och Din Dotter.
Margit(maxelonia)

Anonym sa...

Ta hand om dig! Håller tummarna för Emmy ♥ ♥ Hoppas det vänder för henne snart och hon kommer må bättre! Otåligt väntar på resultat, spännande. Jag har bestämd mig att spara och inte färga... vi får se hur det blir med den saken.. Kram till din dag. Ha det gött!

Lisbeth sa...

Ja det är inte lätt och den här gången är det inte lätt att trösta. Hennes rädsla är ju hennes egen. Sådana här gånger kan det vara värt att vara tyst om dom inte vill prata själv. Spännande med hårförändringen. Ser fram mot förändringsbilderna
Kram

kajsastina sa...

Nu ska jag försöka bättra mig och kommentera. har varit två dagarmed barnbarnspojkarna och i helgen, den förra, sov jag över hos dotter, där vi alla firade 17-åringens födelsedag.
Mår inte så där på topp, värk, allergi, men det går väl över. I morgon blir en bättre dag, barukar jag intala mig. Hoppas du också mår bättre nu. Gör inga städinsatser mer - det behövs så litet för att förstöra för kroppen tror jag. Hoppas det kommer mediciner av bättre slag om din dotter också blir sjuk då hon blir vuxen. Det är tillräckligt svårt för barn att växa upp - de ska inte behöva oroa sig. Men hon verkar vara av samma sega virke som sin mamma, eller ?
Stor kram till Dig och Emmy

En häxa på Vift sa...

Tror det enda du kan göra för Emmy är att hela tiden finnas där och svara på eventuella frågor när de dyker upp.
Men jag hoppas det inte är migrän hon har. Hoppas hon mår bättre nu och så väntar jag med spänning på frisyr-bilder. :)

Kram