torsdag 1 december 2011

Jag är inte så uppåt idag...

Fast ibland får man skylla sig själv och i detta fallet så får jag det. Igår skrev jag inget för jag var och hälsade på min bror i Borås. Min pappa skulle åka dit och byta hans däck och då tyckte jag att mamma och jag oxå kunde följa med.

Jag vilade mig igenom hela bilresan dit (jag har blivit bra på att just vila, hehe). Sedan gick min bror och pappa ut för att greja med bilen. Mamma började att dammsuga och märkte att det var så himla skitigt under spisen. Eftersom mor min är en pedant (jag var det oxå innan min kropp fick mig att lugna ner allt vad städning innebär) så tog hon och genast drog ut hela spisen! Vi kan säga så här (utan att jag förkalrar hur illa det var) att det var behövligt!

Naturligtvis var jag TVUNGEN att hitta en sprayflaska och en trasa och hjälpa till lite. Mamma undrade om det var så bra men jag sa att ibland är det så roligt att få göra något. Så jag gnodde lite-litegranna alltså. Det är detta lite-litegranna som jag mår pyton av idag men fasen vad kul det är att få gno lite när det verkligen syns att man har städat. Min bror kom in och bara skakade på huvudet... Samtidigt blev han så glad, att städa just där kanske han inte direkt gör så ofta (eller aldrig)...

Men en dag framför tv:n medans det halvblåser lite och allt är sådär grått, det är ju faktiskt inte så dumt. Jag ska slå in lite paket oxå som jag köpte igår. Så nu tror jag att jag är färdig, stressa i affärer samtidigt som tusen andra är inte direkt min grej... Ha det bäst ni alla där ute!

10 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Syns inte finns inte...
Tur ni kom dit och öppnade hans ögon för vad som fanns bakom spisen.
Tråkigt att du inte är så uppåt idag.
KRAM

bakom berget sa...

Hoppas du känner dig bättre i morgon igen. Städning äär farligt.Det var väl det jag visste! ;-)
Kram på Dig!

Rosenvante sa...

Kanske dags att dra ut spisen snart.
Jag håller faktiskt med dig, det är kul när man ser att det märks.
Hoppas du piggar på dig och får vila ut efter den putsningen.
Kram

Shamrock sa...

Man kan inte vara uppåt alla dagar. Hoppas att det känns bättre imorgon igen

En häxa på Vift sa...

ja, ibland kan man nog inte låta bli även om man vet att man borde.
Men visst har du rätt, en stilla dag i soffan när det blåser ute är nog rätt okej. Tror jag. Jag måste ju ut oavsett annars blir nog både häst och hund väldans olyckliga på mig. :)

Hamrånge slöjdare sa...

Att städa där det syns är ju det bästa! Då märks det! Men synd att du skulle må dåligt av det. Hoppas det går över snabbt!
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Gott att jobba lite också mellan varven fast jag tycker du är rätt flitig jämt. Du har alltid något för dig. Ja, nu har blåsandet tagit av en aning och nu tar jag vovven och går en sväng.
Agneta kram

Anonym sa...

Lite bedrövligt är det att det ska straffa sig att vara snäll.

Lisbeth sa...

Ibland finns det saker som man inte ska men gör ändå.
Hälsa är ju inte bara kropp utan även knopp
Ha en så mysig kväll

messan sa...

Hoppas du mår bättre nu.Nu får du vila och ta det lugnt och bara vara.
Önskar dig en fin andra advent!
Kramar