lördag 3 december 2011

Seg kola...

Jag snackar om mitt huvud... Flera som känner sig segare i skallen än julen segaste kola? Om alla som var sega i huvudet skulle svara på min fråga så skulle jag nog få flera hundratusen kommentarer för alla man pratar med känner sig lite trötta eller är sega i skallen. Jag tror att bristen på sol i sommar har en del att göra med detta. Iallafall i mitt fall, det får nog bli till att köpa en sådan där ljusterapi-lampa... (för det har ju INTE något att göra med att man har en kronisk sjukdom, eller hur ;-))

Blöder gör jag än efter det där ingreppet jag gjorde för snart två veckor sedan. Jag undrar hur länge man ska blöda? Jag tycker det borde vara läkt nu men antagligen var det en större bit de tog bort, vad vet jag... Tycker bara det är så äckligt för fy hundan vad det luktar illa...

Har ni köpt alla julklappar än? Jag har nog köp alla tror jag iallafall. Jag kan glömma vad jag har köpt och tro att jag ska köpa flera. Inte för att det blir massor med julklappar i år. Vi vuxna köper bara en klapp till en person, det tycker jag räcker! Har man inte så mycket pengar så är det skönt att inte behöva köpa en massa klappar. Plus att julen är barnens högtid, bättre att köpa till Emmy.

Julkorten kanske man skulle ta tag i oxå... Alltid samma visa varje år, var är mina adresser? Varför kan man inte vara så smart att man har en adressbok? Jag har iallafall köpt julkort och frimärken så jag är redo!

8 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Jag hart inte köpt julklappar och inte julkort heller. Vi köper bara åt dom minsta, men jag tycker det är jobbigt nog.
Jag har nog en massa kola i huvut!

ime sa...

Jag tycker alla runtomkring verkar förkylda och då blir man ju också seg i huvudet. Jag är faktiskt klar med mina julklappsinköp och det är så skönt, men så köper jag bara till mina barn.
Kram till dej

Anonym sa...

Jag har en skalle som är jätteseg. Var tvungen att kolla om jag hade feber men det hade jag inte. Men jag tror att det är något på väg. Har inte köpt några julklappar alls och inga julkort heller. Undrar hur denna jul kommer att bli.
Ha en bra helg.
Kramar till er båda.
Margit(maxelonia)

Uffematten sa...

Är nog också övertygad om att jag har någon slags kola, typ jätteseg, i skallen... Både av solbrist och av förkylning... Blärk!!!

Inte köpt en endaste liten julklapp. Blir bara barnbarnen som får något litet i år. Ekonomin tillåter inte några utsvävningar.
Julkorten la jag ner förra året. Hade samma problem med adresser som du :)... Konstigt att man aldrig lär sig!!!

Kramenom!!!

Sunna sa...

usch va alla är duktiga, jag är långt från klar med klapparna, tror jag ska ta en runda på nätet och se om jag kan lösa några där

Lisbeth sa...

Jo här är det också kontroll på julklapparna. Inte full men nästan. För flera år sedan slutade vi vuxna att köpa klappar till varandra. Det var barn och barnbarn som får. Nu är mina barn så stora att dom inte heller får utan bara barnbarnen. Vi satte gränsen vid 18 år. Har fungerat jättebra eftersom vi är överens.
Hur mycket kola som helst här i Sundsvall med
Ha en bra andra advent

Snäckskalsdalen. sa...

Jag är inne, väldigt mycket, på alternativ jul, i alla fall för oss som är vuxna. För vad är det vi håller på med, inte behöver vuxna ge varandra saker....nej, nedtoning är vad som gäller och tillbaka till det där att det är tanken som räknas.

Hade jag bott kvar i storstan hade jag nog velat arbeta som volontär under julen på Stadsmissionen eller Röda Korset el dyl, det ingick i mina planer, men här ute på vischan är det inte samma behov.

Förra året fick vi tillbaka julklappen från min mans äldsta systerdotter för hon tyckte inte det passade in hos henne. Hon ville inte ens besvära sig med att byta så i juli kom paketet tillbaka. Behöver jag säga att jag allvarligt överväger att inte ge någonnting i år......(hon är 30 år)..

Blöder du fortfarande, du kanske ska tala med dom. Inte blir man piggare av att förlora det värdefulla blodet. Fast jag har hört att det kan hålla på så där.

Och visst är man trött, så in i bänken, så trött att det inte är riktigt roligt iår. Det är nog som du säger som så att vi fått för lite sol i sommar.

Vi får kämpa vidare!

Agneta kramar

disa sa...

Jag är hopplös och är ofta ute i sista minuten med julklappar! Jag har hittils inte köpt en enda......uj uj så jobbigt det kommer att bli sedan då det är miljoners med folk över allt när jag ska handla. *ler*