söndag 10 juli 2011

Kärringsnack!

Eller vad ska man kalla det när 3 garntokiga kvinnor gaddar ihop sig? Så vem var det då som hälsade på oss? Jo, ANTA kallar hon sig. Hon är en rackare på stickning! Hennes son bor inte så långt ifrån oss och hon undrade om hon fick besöka oss när hon ändå skulle till sonen. Vi svarade absolut JA, att träffa andra som gillar stickning (eller bara är trevliga) är varmt välkomna!

Så idag kom hon och hälsade på. Vi bjöd på rabarberpaj och kaffe, solen stekte och vi satt under tallen i trädgården och pratade en massa ditt och datt. Eller kärringsnack om man hellre vill kalla det så! Mycket trevligt hade vi och det blir säkert fler träffar. Jag som alltid brukar ta kort tog inte ett enda, lite dåligt kan man ju tycka men ibland glömmer man bort sådant när man har trevligt!

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Vad kul!

Anta sa...

Ja mycket kärringsnack blev det. TACK för en härlig eftermidda. Kommer säkert förbi nästa gång jag kommer söderut. Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Din lördag ser så mysig ut, hund och katter, stickning och lite vin, och ett kylskåp som fungerar, då är livet ganska skönt.
Så mysigt ni hade det med god rabarberpaj och mycket prat och stickande, det låter som en lisa för själen.
Agneta kram

Lisbeth sa...

Verkar som du har det bara bra förutom kylskåp och myggor.
I stugan där vi bor verkar all världens myggor vara på konferens. jag klarar mig skapligt med dotter som har varit på besök svällde upp lite här o där. Salubrin doften låg tung över bygden.
Ha det så bra och njut av sommaren
Kram

Fenixmonas sa...

Å´så roligt att få besök när det blir så trevligt...att glömma kameran är ibland ett mått på att man verkligen haft supertrevligt! Tusen tack för att du röstar på min bild! Idag gäller det...sista dagen att rösta! Kramiz!