onsdag 8 juni 2011

Vi gick till skolan.....och sen gick vi hem....

Barnet har ju haft stora problem med sina lungor. Hemma från skolan hela förra veckan och igår. Idag skulle hon dock få gå fast med en lapp i väskan om att "Emmy inte ska vara med på gympan".

Jag följde för en gång skull med henne en bit, hon var lite nervös eftersom hon inte hade varit i skolan på så länge. Halvvägs upp i backen får jag veta att just idag ska alla barn på skolan gå till bokedungen... Tjena-mittbena liksom! Här skriver jag en lapp om att hon ska få slippa gympan och då ska de gå cirka en mil i lite halvtaskigt väder...

Gick upp till skolan och förklarade för en lärare som jag känner hur det låg till. Hon sa att det var lika bra att Emmy var hemma idag oxå, dumt att riskera nåt alltså. Så vi vände och gick hemmåt!

Nu sitter jag här med en ond rygg, det var ju inte meningen att jag skulle gå ända till skolan, jag skulle ju bara en bit uppför backen... Inte för att det är långt till skolan, åhnej, den ligger precis ovanför backen men jag brukar inte gå dit utan ta rullen. Så kan det gå när inte haspen är på!

Jag tror inte att barnet blev ledsen över att få vara hemma, det var nog bara skönt att få vara hemma en dag till hos mamsen!

8 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Skolslut snart?

Snäckskalsdalen. sa...

Klart det är bättre att vara hemma med mamma och gosa med katterna och Gibson än att gå till en bokdunge långt bort!
Hoppas hon bättrar på sig snart!
Agneta kram

Monica sa...

Ni är allt tappra! Men jag ställer samma fråga....när är det skolavslut?
Var rädda om er och må så gott.
Kram från mig.

Renée sa...

Skolavslutningen för mitt barn är den 17 juni. Lite sent känns det som...

Shamrock sa...

Klart det är skönt att vara hemma och mysa

Lisbeth sa...

Att vara mamma kräver att man inte känner smärta. Känner man smärta får man inte visa det. Man ska ju vara i mammaformen och mammor har inte ont i kroppen.
Hoppas ni fick en fin dag tillsammans
Kram

Anna D sa...

Vad trist när lungorna inte dunkar som de ska. :( Ser på min lille kille (2.5 år) att han har en massa slem i lungorna, hela tiden. Han åkte ju ambulans med svårt att andas för ett par veckor sen, och det sitter kvar, efter PC kur.
Ja ja, skönt för henne att få vara hemma med mamma iaf. :)

Kramar och krya på henne! :)

Ting o Tankar sa...

Skönt för henne att vara hemma och mysa med mammisen. Hoppas hennes lungor är bättre och att känner sig bättre.

Skolavslutning 17:e. Ja, lite sent känns det som. Här slutar barnen/ungdomarna i morgon.

Ha det gott! Kram.