måndag 20 juni 2011

Det kan löna sig att vara hus-vakt!

Jag brukar alltid få något för att jag har hjälpt mor & far med huset den tiden de har varit utomlands. Jag kräver ingenting för att jag gör det men de vill ge något och då får de väl göra det. Vad tror ni om denna flaskan:


Jag har aldrig provat men det ser ju så gott ut! Nu kanske ni undrar varför jag får en flaska med alkohol när jag har skrivit att jag inte dricker sådant? Dricker det gör jag men min medicin har ju tvingat mig att bli i stort sett helnykerist. Om det inte är för mycket alkohol i drickat så kan jag ta lite, lite. Detta innehöll 14% tror jag och att få ta lite, lite någon gång kan göra min själ lite gladare. Jag behöver inte försaka allt om jag tar lite, lite...

Det är det som är skillnaden när det gäller att dricka sprit. Kan man ta det lugnt och nöja sig med lite och vara glad så är det ju okej. Sen finns det ju dom som måste dricka hela tiden på en fest och inte fattar när det är nog... Jag var inte guds bästa barn då jag var i min ungdom, många gånger skämde jag ut mig och blev jättefull... Numera har jag väl blivit lite äldre i sinnet, tror man ändrar sig när man blir mamma. Sen kan man ju tänka på hur kul det är att vara bakfull... Bläää...

Alla vet ju att jag är en trött människa, har alltid varit... Därför är väl denna t-shirt som gjord för mig:

Oxå en gåva från päronen.

Idag blir det stads-besök och träff med min ledsagare. Vi ska fika och möjligtvis handla lite. Jag ska köra själv och ha kryckorna med mig. En mys-dag med andra ord!

5 kommentarer:

Baronessan sa...

Mojito är gott med massor av is!
Och det där med nöja sig med lite, det önskar man ju att man kunde fylla på flaska och spraya i ansiktet på en del människor.
Ha en härlig mys-dag"

Snäckskalsdalen. sa...

Det där såg ju gott ut och att det inte var starksprit är ju inte fel. En liten sommardrink så där på kvällskvisten kan ju inte vara fel.
T shirten var mycket bra!
Hoppas du får en fin dag i stan.
Agneta kram

Black Iris sa...

Flaskan ser ju en aning god ut måste jag säga. Lite, lite kan du nog smaka av den..
Bakfylla är ju som sagt inget att eftersträva.:)

Kram Maidi

Lisbeth sa...

Om inte du vill passa huset kan jag göra det. Den där drycken är bara++++++Är som dig förhindrad att annat än småsmutta. Just din gåva är perfekt för smuttning.

Anna D sa...

Den där är god, det vet jag! Unna dej du en liten en i sommar. :)
Själv tar jag också mediciner där man absolut inte ska intaga alkohol ihop med, men det gör jag ändå.
Jag reagerar inte alls på sådant. Busigt va? ;) Nävars, men ett glas vin eller två är inga problem för min del, ihop med mina mediciner. Det är skönt det, för ett glas vin är ju så gott!! :)

Härliga päron verkar du ha iaf, vilken bra tröja du fick!! :-D

Ha en fin tisdag nu!! :) Kram