söndag 15 maj 2011

Fy fan vad jag är bra (ibland)!

Idag har tummen åkt ur! Fast egentligen skulle den ju ha åkt ur igår skrev jag ju... Igår vet jag inte vad som hände, jag liksom fastnade på olika ställen och kom ingenstans! Vissa dagar är bara sådana... Idag har det hänt massor fastän jag vaknade med huvudvärk... Tog två tabletter och väntade en stund... Sedan var batterierna fulladdade och Renée körde igång.

Började lite med att torka uppe på min garderob i hallen... Tala om en chock när man märker centimetertjockt lager med damm som borde tagits bort för länge sedan... Sedan bara fortsatte jag och hittade mer och mer damm. Rensade på hatthyllan, lade in vinterjackorna i klädkammaren. För att få in vinterjackorna där var jag så illa tvungen att röja undan lite för annars kunde jag ju inte nå fram till hängaren. Slängde då ut allt i hallen och höll på att slå ihjäl mig tio gånger för jag gick där mitt bland skiten.

Särade på skiten, skit åt höger, i soptunnan och annan skit åt vänster, åt Emmys rum där jag ställde allt som skulle till loppiset. Fick ihop till 4 kassar med loppisgrejer och då har jag bara skrapat lite på ytan... Så skönt att äntligen ha börjat på detta projekt... Om jag nu bara kunde behålla bägge tummarna uppe i luften och ta lite då och då så jag slipper få panik en vecka innan loppiset. Ska banne mig binda upp händerna i taket så det inte händer!

14 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Duktiga du!

Unknown sa...

Önskar att jag hade haft din energi idag. Jag hade tänkt göra så mycket, rensa såsom du t ex...men jag har inte gjort nånting vettigt idag. Men man måste väl ha såna dagar oxå.
Ha en bra kväll.
Kram

Fru Venus sa...

Men herregud, hur mår du nu då?? Kvällskram!

Fru Purjo sa...

Visst är det underbart när man får fart och får undan massa kläder och pryla som bara ligger och samlar damm...

Lisbeth sa...

Oj kanske man ska kolla ovanpå garderoberna Måste bara skicka iväg astmatikern när jag dammar.
Kul att läsa din blogg. Hit tittar jag in fler gånger
Ha en bra morgondag

Annanann sa...

Hej! Du som fotar så fina bilder på dina djur kanske ska vara med och tävla hos Hemmets Journal?
http://www.hemmetsjournal.se/Djur/Sveriges-basta-kattbild-2011/
Jag hoppas länken fungerar, annars kan du kopiera och klistra in den i webbläsaren!

Anonym sa...

Tänk om jag hade din energi. Men jag klarar inte av att klättra upp på pallar och stegar. Jag som haft pedantisk rent tidigare. Det är tur att jag har en man som tar ett nappatag emellanåt. Jag vill ha rent omkring mig men orkar inte städa p.gr.a mina sjukdomar. Någon hjälp med hemtjänst från kommun lär jag ju inte få. Det är ju inte någon ide att ens försöka söka hjälp.
Ha en bra dag imorgon och kram på dig.
Margit(maxelonia)

Rosenvante sa...

Heja dig.
Det där dammberget känner jag tyvärr allt för väl igen.

Anna D sa...

Uja, det där känner jag igen väldigt väl!! Jag tar mej inte in alls till änden av vårt förråd, det är fullproppat med.... Ja.... Vet knappt... ;)
Nu fick du mej att blir lite sugen på att rensa, ska nog planera in någon dag, medicinera som attan innan och köra igång!!
Såg du att jag länkat till dej från min blogg? Kommer inte ihåg om jag frågade... *skäms*
Ha nu en fin vecka, och du hinner!! Till loppiset alltså!! Självklart!!! :-D
Kram Anna D

bokrikedom sa...

Så underbart att höra att det finns nån mer än jag med överfull klädkammare - jag blir så glad!

Janeth sa...

Jag brukar få ett sånt där ryck jag oxå ibland. Blir helnöjd med vad jag har åstadkommit, men nästa dag blir det gnäll i bloggen om att jag aldrig lär mig vad lagom är!
Hur mår du nu då? Är det en storloppis du ska iväg på? Jag älskar loppis. Både att sälja och att strosa runt där och handla.
Ha en fin vecka nu! Med mycket vila och mycket fika!
Kram Janeth

En häxa på Vift sa...

Ganska skönt att få det rensat.. och så blir man så förundrad över hur man kunnat skaffa så många prylar utan att veta hur det egentligen gick till. *S*

bakom berget sa...

Det var fasen vad du ligger i och jobbar. Jag får nästan dåligt samvete här jag sitter i soffan i bara pyjamasen och inte gör ett vettigt handtag. Ja, det var kul på bloggträffen. Du skulle ha varit där. Men vi kanske ses på nån träff nån gång. Det skulle vara såå kul. Va spännade med loppis! Är det nåt stort arrangemang?
Ha en skön dag! Kram Åsa.

Sunna sa...

gud va duktig du är, nu får jag dåligt samvete, hade planer på att gå igenom vår vind, den skulle fylla ett loppis