söndag 3 april 2011

Kärlek vid första ögonkastet!

Barnet kom ju hem igår, nyfiken som sjutton över den nya kissen. Tufsan var dock inte lika nyfiken, hon var helt slut! Hon låg bakom sängen hela dagen... Troligtvis hade hon haft en hård natt med buddha... Så Emmy fick vänta och vänta och vänta...

Innan Tufsan kom ut så passade hon på att mysa med Buddha:

Kolla killen, är han inte ljuvlig (och så börjar han bli STOOOR!).
Mycket mys senare och massor med dataspel så kom hon ju fram till Emmy som låg i soffan. Dock gick hon och gömde sig en liten stund till för hon blev lite snopen över en ny människa i familjen!

En stund senare tror jag att all kärlek var besvarad från alla håll! Här har ni en bildkavalkad från Emmys första mys med Tufsan:







Visst är det underbara bilder!

Idag har myset fortsatt. Hon har vågat gå här inne nästan obehindrat, lite snarrädd är hon än men det är mest för höga ljud.
Emmy undrade lite försiktigt om det var meningen att vi skulle behålla henne? Hon var nog rädd för att jag skulle säga att hon inte kunde stanna...
"Klart hon ska stanna!"
Emmy tittade på Tufsan och sa till henne:
"Tänk att du fick komma till detta kärleksfulla hem!"

Vad vore livet utan barn och djur? INGET!

10 kommentarer:

ime sa...

Vilka underbara bilder! Och du har helt rätt, vad vore livet värt utan djur och barn??
Kram

Helena sa...

Nej, då vore det för stilla. Klart ibland blir det lite väl mycket ljud och action, men vi föredrar nog lite bråk. Vad fina bilder du har tagit , mina hundar sitter aldrig stilla så jag hinner ta bild. Mutor kanske?
Lycka till med Buddhas operation, och med nya katten.

Agneta sa...

Men vad myyyysigt!

lillies lya sa...

Underbara bilder - och Tufsan har verkligen hittat rätt! Hon verkar dessutom vara en ovanligt tuff liten tjej som anpassar sig snabbt. Dotera din har rätt: Tufsan har tur som kom till just detta kärleksfulla hem!

Ulrika sa...

Vilka mysiga bilder. Tufsan tycker nog hon har hamnat i himlen.

Det tar ju lite tid för katterna att acklimatisera sig, så snart går hon omkring som om hon aldrig gjort annat.

Ha en skön söndag!

UllaJohanna sa...

Så mysiga bilder!
Och livet utan djur och barn vore nog gräsligt långtråkigt, tror jag :)...

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, det är juömsesidig kärlek.....hur sött är det inte! Dom har bondat, definitivt. Tänk vilken fin familj du har! Urgulliga bilder.

Nä. det är inte jag på bilden, det är Lippe som blivit totalt utförsäkrad. Och detta händer i Sverige idag. Hon är ju tyvärr inte ensam.

Just dom där utförsäkringarna är helgalna och det är svårt att förstå att det är Sverige idag.

Kramarna Agneta

tankar från mitt fönster sa...

Så söta bilder och nog är det kul för katterna att vara två i en familj. En familj som verkligen älskar och tar hand om djuren. Emmy har rätt½ Att se hur katter leker och fungerar är intressant och roligt. Jag ska ha två till, förutom min egen, under påsklovet. Jag har bott hos dottern i 4 dar i veckan. Här är ljusgrått dis över hela dagen, men ganska varmt.
Önskar dig en skön söndag kväll.

Reidun sa...

För några månader sedan hade du en hund. Hoppas han har några goda år kvar.
Nu har du tre djur. Det går fort ibland....Om allt går väl har du 12-15 fantastiska år med katterna. År som kommer att bli bättre och bättre ju längre ni lever tillsammans!

Kram
Reidun

Cecilia sa...

Åh, så mysigt! Bara inte Buddha blir avis nu, då?