torsdag 14 april 2011

Garn, garn och lite djur!

Var ju hos sjukgymnasten och jag blev rätt så förvånad faktiskt. Hon sa nämligen att jag fick bestämma helt själv vad jag ville göra eftersom hon förstod att jag inte kunde träna något. Det tar sig! Så vi började med TENS på mina vader lite försiktigt. Hon tyckte att det var bättre vi börjar försiktigt så jag inte blir skitdålig. Tummen upp alltså!

Detta besök tog inte så lång tid som jag trodde och på vägen hem tog jag därför ett stopp på Rias loppis. Där hittade jag denna:

En underbar virkbok från 70-talet! Endast en femma, ett kap alltså!

Sedan kollade jag vidare och såg då detta, en kasse med detta garnet:

Kassen innehöll 400 gram 80% ullgarn, detta säkerligen oxå från 70-talet plus ett mönster på puffärms-kofta. Hela kassen kostade 50 spänn.

Buddha tyckte att det var kul att titta på. Riva ner små nystan är ju oxå kul.


Ja. där nere hamnade det...

Sen kan man ju försöka hänga med när nystvindan snurrar. Tur att han inte satte in huvudet i den, då hade jag blivit en katt mindre kanske!


Så här fina blev nystanen efter min behandling:

När vi var färdiga med detta vaknade Tufsan efter några timmar bakom sängen. Hon blir ju så till sig om man klappar henne. Här är vi "in action":


Ni kanske undrar hur Gibsons sår ser ut? Här är det:

Syns knappt, så skönt! Kollar det lite då och då fortfarande, det är ett litet, litet hål kvar. Tänk vilken tid det har tagit, idag är det exakt 4 månader sedan det hände... Inte trodde man att det skulle ta sådan hiskerlig tid!

Nu ska jag ta hunden på en liten tur och sedan blir det sängen!

9 kommentarer:

tankar från mitt fönster sa...

Vad bra att du är nöjd med sjukgymnasten! Det viktigaste är ju att minska på din värk, antar jag. Kissarna lever om ser jag. Visst är det härligt med djur som sällskap.Garnet är jättefint och så billigt.
Jag har maximalt med värk, så jag har inte varit inne på bloggen på några dagar. Det som min klantiga ortopeden kallade artros är artrit enligt fotspecialisten - precis som jag själv trodde. Man kan inte ha så ont i en fot, det är nerver som ligger i kläm, men nog om detta. Stod inte ut, så för en timme tog jag 1 T Diklofenak och vips är det bättre, men jag tål inte medicinen, så jag tar den bara ibland. Min Sessan väntar på kvällens lekstund nu. Suss gott och vi hörs i helgen!
kram

S sa...

Men du... vad du är duktig!
Vilka fina fynd du har hittat! :)

Pysselfarmor sa...

Verkar vara ett fint garn du fyndat. Har du någon aning om vad du ska sticka? Jag har försökt leta reda på vad kisse varit med om....vad hände?

Rosenvante sa...

En lyckad dag alltså. Skönt att det fungerade vid SG också så bra.
Som svar på din fråga om Aruba:
Ja det är dyrt, eller rättare sagt samma priser som här. Det är ju mycket amerikaner där så det har väl drivit upp priserna.
Men man behöver ju inte handla en massa grejer, bor man all inclusive har man ju all mat redan betald. Vi bodde så och hade 7 restauranger att välja på. Visst är resan dyr då men man vet ju att all mat och all dricka är betald redan. Sen får man ju bestämma hur mycket man vill lägga på utflykter, vilka är ganska dyra de också.
Men gillar man bad, värme och god mat, då är det helt värt sitt pris.

Angelica sa...

Hej hopp sötaste Renée! Hur har du det bland alla garnystan och små söta yrväder till katter? Jag har ingen aning om vad som händer någonstans just nu, jag lever i ett totalt flyttkaos!!! Men det blir bättre förhoppningsvis - lite struktur borde jag väl få i huset så småningom!!!

Ville bara kika in och hoppas att du får en ljuvlig fredag!

Många kramar från Mallorca!!!

bokhyllan sa...

En bra dag med fina fynd! Bilderna är bedårande!
Ha det fint! Kram till dig.

Shamrock sa...

Jag läste en artikel i gårkväll om en hund som anfallit ett barn och då kom jag att tänka på stackars Gibson och funderade på hur det gått för honom. Och så rapporterar du om det idag. Världen är konstig.

Vad skönt att det har läkt (även om det tagit tid)

Anonym sa...

Vilka kap Du gjort och vilken urläcker färg på garnet.
Kram
Margit(maxelonia)

Cecilia sa...

Loppis är inte fel! Jag har lite garn liggande som jag fått tag på på samma sätt. Och tyg, fast jag helst inte syr.
Det blå garnet ser jättfint ut, kunde bli en sjal, tänker genast jag som vanligt! :-)