söndag 6 februari 2011

Vad jag INTE gjorde igår...

Ja, jag tittade inte på melodifestivalen iallafall... Kanske är jag tvungen nästa helg för Emmy kanske vill titta men får jag välja så hoppar jag över det... Tycker det helt enkelt har blivit "to much" av det hela. Spänningen som fanns förr finns inte längre... Nä, jag höll mig till sjukhusprogram hela lördagskvällen så nu vet jag hur man opererar bort tumörer både här och där ;-)

Idag är det faktiskt SOL! Buddha satt innan i fönstret och berättade med hög stämma att solen sken honom i ögonen. Jag sa till honom att solen är bra för hela kroppen, så det så! Han är rätt rolig på det sättet kissen... Han berättar gärna om allt som händer. Ibland tror jag att han "mjauar" för att kolla var jag är för det låter nästan som han säger "Mamma? Var är du?"

Nu har vi precis kommit in från en liten runda ute. Först tog jag ut både Buddha och Gibson. Gibson kunde inte kissa utan kollade så Buddha var okej hela tiden. Efter ett tag såg det ut som om Buddha frös så då fick han gå in och jag tog en ensam sväng med Gibson. Då gick det bra att kissa!

Nu ska jag dricka kaffe och äta semla, mums!

11 kommentarer:

Fru Gårman sa...

Vad roliga dom är dom där djuren. :)

Reidun sa...

Jag tror också att han håller koll på vart du befinner dig. Du är ju hans familj. Vilka röstresurser de kan ha.
Sen har de ju olika sätt att säga saker...
-Matte, nu vill jag ha godis.
-Nu vill jag ha uppmärksamhet, etc.
Katter är ett väldigt trevligt och lättsamt sällskap.

Helena sa...

Stackars Buddha, vårsolen kan vara stark. Eller man kanske inte är van efter den mörka vintern. Kanske han behöver solglasögon? Finns för katter såg jag på en amerikansk sida. Eller en vinterkappa med fluffigt foder?

Filimarans Funderingar sa...

Mums med semla, vad gott det lät nu var det ett tag sen jag åt semla kanske skulle ta och köpa det imorgon när jag kommer till "stan".

Kicki & Jörgen sa...

buddha och gibson är goa vänner förstår jag.
mellofestivalen är kul, en av de låtar jag diggade kom till final

kram

Mita sa...

Melodifestivalen var skitdålig så ödsla inte din tid på den dyngan, semla lät ju så gott!

Helena sa...

Tycker du om sjukhusserier så titta på TV4 play premium. Jag har betalat för den, och frossar nu i dokumentärer från akutmottagningar, små mirakler, lungtransplantationer, ja där finns allt. Blir ju nästan "expert" på hjärntumörer och andra svåra sjukdomar. Men alla avsnitt slutar lyckligt.

bakom berget sa...

Halojsan! Allt väl hoppas jag. Här har man stått på loppis i dag och gjort sig av med lite som inte fick plats hos mig längre. Jättekul var det!
Va kul att du har hittat på nåt med garnet. Det ska bli spännande att se sen.
Vilket spännande lektorn du har skaffat till Buddha. Det måste ju vara superkul att klättra omkring i det. Ha en fin kväll nu och glöm inte Solsidan vetja!
Kraaaam! Åsa.

conny sa...

Ja, de är roliga. Jag hade en katt för många år sen som pratade hela tiden, han gick liksom och mumlade.

bokhyllan sa...

Kaffe och semla... mmmmmmmmm. =)

Sunna sa...

åh jag vill också ha semla