tisdag 4 januari 2011

Nederbörd...

Tala om att man blir en smula chockad när man tittar ut på morgonen och det har snöat en decimeter under natten! Sådana mängder betyder att jag inte kan ta el-rullen utan måste gå med hunden. Det blev ingen lång runda kan jag säga... Inte för att jag kan gå långt i vanliga fall... Idag gick det sakta oxå... Att vada i snö kan nog vara jobbigt för en frisk människa, själv fick jag stanna flera gånger och andas, benen vill liksom inte gå när det tar emot...

Igår satt jag och knåpade ihop ett brev till Agria där hela händelseförloppet fanns med. Dock kunde jag inte ge dom hennes personnummer för hon vill inte ge mig några som helst uppgifter om sig själv. Som tur är kan man ju luska lite själv om man vet lite, lite grann... Så jag fick fram hennes förra adress, nu vet jag alltså vad hon heter i efternamn, adressen hon har nu vet jag ju så jag förstår inte varför hon inte vill ge mig resten? Korkad människa...

Jag kan berätta att denna människa har ett sto med föl, två stora hundar och en ragdoll... Vad gör hon om någon av hennes egna djur blir sjuka? Eller får de gå med ett brutet ben tills hon får lön? Jag kommer inte att bli tjenis med henne sedan som ni kanske förstår. Jag har sagt till henne att om jag ser henne med hundarna så kommer jag att gå åt ett annat håll. Dock går hon inte i samhället längre... Kanske rädd för att hunden ska bita någon annan?

Ja, ja... Idag mår jag iallafall bättre... Alla jag pratar med säger att dessa människor är totalt korkade så jag känner att jag mår mycket bättre för varenda människa jag pratar med... Det känns så skönt...

5 kommentarer:

Lisa lagom sa...

Visst vet du att skattemyndigheten lämnar ut uppgifterna om du ringer och frågar? Personnummer är officiella idag. Annars kan du ju testa pastors. Om hon är medlem i svenska kyrkan hittar de henne.

Fru Purjo sa...

(Du behöver inte lägga ut det här....men jag har försökt kommentera två gånger men varje gång så "försvann" kommentarsrutan innan jag blev färdig...vet inte vad jag gör för tokigt. Därför har du fått två ofärdiga kommentarer av mig...om de nu gick fram och inte bara försvann) Ha det bäst :)

Rosenvante sa...

Folkbokföringen lämnar ut personnummer om du kan adressen. Går på ett kick bara du kommer fram.
Hoppas det löser sig för er med pengarna.
Fattar inte vad det är för nån knas du råkat ut för. Själv hade jag ju lånat av nån för att hjälpa om jag ställt till det. Men alla har ju inte huvudet på rätt ställe utan går o bär det under armen.

Shamrock sa...

Hoppas att det löser sig snart. Har man namn och adress brukar man kunna få fram personnummer. Stå på dig. Kram

Reidun sa...

Känner med dig.
En grannes jakthund bet ihjäl två av våra katter. Min man var vittne till den första (katten dog i hans famn)och jag till den andra. (Hittade honom död och söndersliten 25 m från huset.)Katterna fick bara gå ut när vi var hemma och hade koll, trodde vi.
Kommentar från hundägaren: Ja, ja,, vi är glada att det inte har hänt förut eftersom de smiter så ofta.
Försvinn härifrån "sa" jag chockad. -Jag vill inte prata med dig.
Det sitter fortfarande kvar i hjärnan.