torsdag 20 maj 2010

Dunder och brak!

Vilket jäkla oväder det har varit här... Ösregn blandat med hagel och åska i flera timmar. Emmy och jag satt i soffan och pratade medans regnet öste ner och åskan gjorde så lyset blinkade. Lite mysigt är det allt så länge åskan inte är precis över en. Då är jag rädd kan jag säga!

Jag har hunnit att sticka en aning medans vi satt där i soffan. Flera har undrat vad en citron är för något. Här kan ni klicka och titta lite närmare på en citron om ni vill. Jag börjar få in lite flyt i stickningen så det går undan lite mer än innan. Tänkte jag skulle sticka lite mer innan jag sätter in en bild på den.

Nu ska jag lägga mig och imorgon är det sista dagen för denna vackan som jag behöver gå upp tidigt... Jag avskyr att gå upp tidigt. Får jag inte sova så blir jag en galen yxmördare! Jag blir sämre i kroppen om jag inte sover. Tur att denna sjukdom gör att man är trött för jämnan, svårigheter med att sova har jag inte (om jag inte har värk vill säga...)...

4 kommentarer:

messan sa...

Den uppblåsbara ringen låter toppen... Var hittar jag den?

Här går jag och frustar över att det är så kvavt...men inte kommer åskan till oss...den huserade ett par mil ifrån oss...nu är det 24 grader här... Snälla kan du skicka åskan hit.
Kramar i massor

Filimarans Funderingar sa...

Här hos mig har det varit kvavt och varmt, för varmt!!!! Trodde aldrig jag skulle säga så faktiskt var vi några på jobbet som längtade efter snö,vinter och kallt . Vad knäpp man är!!!!
Det känns bra efter att vi har bestämt oss för en ny hund så himla många kramar och tackar från mig till dig för att du tänker på mig och självklart kommer jag bara att ösa fram bilder och text sen om nya vovven. Ha det gott och kram Margareta och du, bry dig inte om knäppisar

Fru Venus sa...

Jävlar i havet, här har det gått hett till medan jag varit ute och seglat på de sju haven ;-) Håller med dig i allt, dessutom tycker jag att de här fega anonyma typerna kan skapa en egen klubb och blogga med/mot varandra istället för att ta upp utrymme hos oss normala, glada, smarta, goa, vettiga, klipska, humoristiska kvinnor! ;-) Kram vännen!

Tina sa...

Hej gumman!!!
Hoppas att du mår bra! Ja, nu är det Freada..igen..tiden går så ruskigt fort. Men jag tror jag upplever det så starkt eftersom jag nu jobbar. När jag gick hemma kändes det nästan tvärtom..jag bara gick där & dagarna släpade sig fram.
Ååå, tack snälla för att du visade va en citron va. Jag har sett lite var stans att det stickas citroner & jag har misstänkt att det är nån form av sjal, men inte vetet.

Du kan ju göra sådana till försäljning =)

Önskar dig en underbar helg min vän!! Jag hoppas den blir fylld med allt du behöver.
Varm kram Tina