torsdag 20 maj 2010

Min mumie-hand.

Nu skiter vi i alla trista människor och tar nya tag! Nu ska jag nämligen berätta om min resa jag gjorde igår. Ingen speciellt lång resa för den gick bara till Nässjö men ni kan ju tänka er hur jobbigt det var att sitta och köra en bil med denna stora fågelskiten precis i synfältet:


Anledningen att jag åkte till Nässjö var att jag skulle hämta min mumie-hand. Ja ni vet den där grejen de gipsade på min hand för att göra ett avtryck. Den var nu alltså färdig och skulle finjusteras för att passa mig.

Stig och alla andra (det var visst många som hade hjälpt till att slå sina kloka huvuden ihop...) hade gjort ett ypperligt bra jobb! Mumie-handen var skön att ha handen i och min tumme sitter som en keps kan man säga!
Denna ska jag alltså sova med så min hand för det första hamnar i rätt läge (och inte ihopknölad) och för det andra håller min onda tumme skyddad. Jag har använt den i natt och den har suttit bra! Jag trodde faktiskt att jag skulle vakna och ta av den men inte...

Ha en riktigt skön dag nu alla mina blogg-vänner!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det gäller att man inte sover oroligt och med sängsällskap. Tänk vilka sköna smockor du skulle kunna få in.

Renée sa...

Precis så sa Stig som har gjort den oxå! Tur att jag sover lugnt och stilla!!!

Anonym sa...

Fy ser inget skönt ut jag lider med dig

Gafflan sa...

Ja, den ser ju inte så bekväm ut men huvudsaken är att den sitter bra och att den gör sitt jobb.
Ha det bäst.

bakom berget sa...

Tänk va bra att dom kommer på så bra hjälpmedel! Man vänjer sig ju efter ett tag. Tänk när jag skulle sova med en bettskena första gången! Jag trodde aldrig att det skulle fungera. Men det gick snabbt att bli van. Sen åt hunden upp den och jag skaffade ingen ny. Hi hi hi...Men det är ju en annan historia.
Sov gott inatt med din mumie!
Kram Åsa.

Tina sa...

Men fy vilken grje vännen. Håller med om att det kan ju bli en rejäl smocka för den som ligger bredvid.
Ja, vännen..jag säger då det..vi sjuka ska då va med om mycket =)
Varm kram Tina