onsdag 12 maj 2010

Väntar...

Ja, vad mer kan man göra... Denna dagen har gått åt till att fixa ihop det sista till loppiset, mer har jag inte "tyat" med! Men nu har pappsen hjälpt mig att bära ner allt så bilen är full med grejer. Imorgon är det bara att köra iväg! Jag väntar och längtar som bara den! Inte bara för att jag ska sälja utan för att jag vill se om JAG hittar något fynd.Jag brukar ha näsa för loppis helt enkelt. Fast jag kan ju försöka bli av med min egen skit först innan jag köper på mig nytt kanske?

Om jag nu säljer något (vilket jag verkligen hoppas) så hade jag tänkt att ha dom pengarna till...gissa?....jo, GARN! På fredag ska Anette och jag åka färdtjänst till Lerdalaboden i Jönköping och handla upp halva affären (då jäklar får jag sälja på loppiset...)! Vi fick nämligen reda på att garnstudio hade rea på sina garner och då var vi ju tvungna att ta en tur! Jag ska ha med mig min ledsagare oxå så någon kan hjälpa oss att bära. En resa med två av mina bästa vänner: Anette och Marie, , det kommer att bli en toppen-dag!

7 kommentarer:

Mycket annat & lite betong sa...

Hej!
Tack för besök och kommentar på min blogg. Jag ser att din hund inte gillar vissa golv. Så är det med våran också.
Vad spännande med din loppisförsäljning. Så skulle vi verkligen också behöva göra. Vi har prylar överallt.

Lycka till med försäljningen!
Agneta

Tigris Predikantan sa...

Vad roligt, hoppas du får sålt så du kan köpa halva affären eller var det garn du skulle inhandla? *ler*

Filimarans Funderingar sa...

Tack kära du för din fina kommentar. Här sitter jag med en stor klump i hjärtat, halsen och igensvullna ögon. Det känns riktigt svårt, man ser milou överallt och man är på väg att ge henne mat , eller gå ut med henne. Så finns hon inte!!!!Det var så fint och trösterikt det du skrev.Tack snälla du för din omtanke till oss i vår sorg.

Tina sa...

Hej vännen.
Men Gud va roligt. jag vill oxå stå på loppis igen..det va många år sen jag gjorde det nu!!
Älskar själv att gå & strosa på loppisar. Vi har en stor ladugård nedanför där vi bor med loppis, men jag har missat deras öppentider nu under vintern..men snart börjar de nog öppna mer & då kanske det blir lättare för mig att hålla koll =)
Hoppas du får mycket sålt & att du finner massa fina fynd!!
va rädd om dig vännen & lycka till!
Varm kram & fin helg.
Tina

tankar från mitt fönster sa...

Oj, hoppas verkligen att du får sälja/fått sålt och haft kul på loppis!. Du kanske inte läser så här sent. Jag vet att Garnstudio har rea på garn, men jag jag har ingen affär på nära håll.
Jag har plockat fram gammalt garn och stickar nu "då det snart är sommar": benvärmare. Men det kommer en vinter och vi stickar till kyrkans loppis o lägger på hög. Tack för dina underbara kommentarer!
Ha en skön helg, då du kommer hem från loppis.
kramar
/Ulla

Mina dagar sa...

Hihihi....jag gör exakt likadant. Står gärna och säljer på en typ "bakluckeloppis" men det allra roligaste är när jag får gå runt och frossa bland dom andra borden:)
Hoppas du får sälja mycket så du kan köpa/fynda myyycket garn;)
Självklart får ni en toppendag!!
Kram Eva

Madeleineslife sa...

Det är super kul med loppis! Man kan tjäna en hacka & göra fina fynd!

Vilken utmaning du har framför dej imorgon!
Lycka till!!
Kramis