torsdag 29 april 2010

Jag har fyndat!

Jag kan säga att jag är alldeles slut som människa men kul har jag haft och fyndat har jag gjort! Vi har nämligen varit på loppis idag. Detta köpte jag bland annat, en väska i äkta skinn för 25 kr:


Kolla in detta då! Ett plastfodral med massor av bambustickor för 15 spänn och ett annat fodral med en massa metallstickor för 25, så billigt så det inte är sant:


Denna oljelampa hittade jag oxå. 25 kr kostade den. Saknar dock själva veken men det hade mamma hemma:


Till sist det bästa av allt:


Detta är en fotmassage! Som gjord för mina fötter som just i detta ögonblick är så jäkla onda så jag snart hugger av dom! Denna apparat hade kostat 995 och var nu nedsatt med 50% så jag betalade bara 495 kr för den!

Till sist ett litet svar på en fråga jag fick angående Gibson:

När Gibson blir galen av alla löptikar så händer detta: Han slutar äta, han börjar gnälla direkt när man har varit ute och vill ut igen, han slickar på tikpiss ute och det går knappt att få bort honom och nu det sista så började han vandra på nätterna runt i hela lägenheten... Detta har blivit värre och värre för varje gång någon tik har löpt. Till slut blev det så jobbigt för honom, att inte äta plus att han inte kunde slappna av en enda minut på flera veckor, det blev helt enkelt för jobbigt. Nu är han lugn som en filbunke...

12 kommentarer:

Carina sa...

Vad avundsjuk jag blir för din fina väska. Den var riktigt snygg. Min passion i livet, förutom stickningen, är inte skor som så många andra kvinnor har utan just väskor.

Pinglan sa...

Kuuuul med shopping och fynda roliga saker!!!!! Snygg väska!!!! Hittar du någon skinnväska nån annan gång så tänk på systeryster! VILL HA EN!!!

PÖSS

tankar från mitt fönster sa...

Vadroligt att du hittade så fina saker. En skinnväska blir ju bara snyggare med åren. Den var jättefin och nya stickor är jättedyra!
Må bra trots att du kanske är trött
kram
/Ulla

Tigris Predikantan sa...

Ha,ha, ja ... vi är väl lika "vimsiga"! Den där oljelampa var helt i min smak! Tjusigt!
:)

Sunna sa...

vilka underbara fynd, förstår att jag har haft tur med mina hanar, ingen av mina har varit så ändå har jag haft 6st, skönt

En häxa på Vift sa...

Vilka fynd! Jag gillar loppisar, särskilt där man kan hitta billiga små kuriosa-saker som andra anser är skräp men som ger den där lilla extra touchen i ens hem.

Anta sa...

Det där kan man verkligen kalla fynd, jätte snygga saker du har hittat. Vad skönt att Gibson slipper lida av löptikar nå mer, mina båda jack russell tjejer har precis löpt klart så Charlie har haft det tufft. Han används till avel så jag vill inte kastrera honom ännu, men om 1år så kanske det är dags. Ha det så skönt med ditt fotmassage fynd. Kramar

Cecilia sa...

Lyckad shopping! Oljelampan är underbar!

Anki sa...

Vad härligt att du kom iväg på loppis till slut. Och vilka fynd sen! Wow!

messan sa...

Vilka fynd du gjort! Väskan gillade jag...den skulle passa mig perfekt:)Loppis är ju så kul att gå på. Har inte hunnit så mycket som jag velat men i helgen ska det bli en!
Hon vill börja sälja sina tavlor och nu målar hon en på beställning som hon ska sälja, sin första:).
kramar

Sussie sa...

Vilket fynd!!!En skinnväska för 25:- säger man inte nej till :)
Ang löptikar så förstår jag ditt dilemma, min mamma har en kennel och hanarna blir HELT galna med alla tikar som löper.
Må så gott och trevlig valborg till dig
Sussie

Tigris Predikantan sa...

Vill önska dig en riktigt trevlig helg så fri (så gott det går) från smärtor men med brasans värme!
:)