fredag 26 februari 2010

Bla-bla-bla-bla...

Vilken jäkla morgon... Tala om att prata munnen ur led.. Nu har jag blarrat med gud och alla människor så jag är alldeles öm i musklerna i ansiktet! Ibland blir det nämligen så att man går ut med hunden och vips så kommer ALLA människor och ska prata med en. En både för och nackdel om man bor på ett litet ställe där alla känner alla. Fördelen är att man alltid har någon att prata med, det är bara att gå ut! Nackdelen är att man ibland känner att man inte hinner att prata så mycket.

Men inte ska jag gnälla!!! Alla människor här omkring är jättesnälla och jag är så tacksam att jag bor som jag bor... Man hade kunnat bo i en storstad och varit helt isolerad... Hur bor ni som läser?

Idag ska jag ta mig ett hett bad och njuta en stund. Sedan kommer "faster Pia" och firar Emmy! Hon fyller ju 10 år imorgon och jag kan inte fatta att det har gått så himla lång tid sedan hon föddes...Tiden går alldeles för fort! När Emmy var liten så mådde jag väldigt psykiskt dåligt så hennes första år är som ett töcken... Tyvärr... Jag var dålig och hon hade kolik... Ingen bra start om man säger så... Sen visste vi ju inte att varken Emmy eller jag hade EDS så det vart mycket som strulade när Emmy var liten.

Iallafall så blir det kalas hela helgen och vi får väl se om jag överlever;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nä åren har gått fort..Jag minns lilla Budda..
Svängde ofta förbi erat lilla hus för en kopp kaffe..Bara Emmy som blivit gammal inte vi..hahaha
hälsa grattis från Pilan

Anette sa...

Jag bor i ett jättetrevligt samhälle i ett hyreshus med världens bästa grannar (nåja, iallafall en del) ;). //anette