onsdag 22 december 2010

"Matte, jag vill hem!"

De har ringt från djursjukhuset och sagt att Gibson är piggare plus att han inte vill vara kvar där längre, han gnäller och längtar hem! Gudars så glad man kan bli...

Såret är mycket bättre, det bara kommer någon droppe ibland. Det som var svullet är numera mycket finare. Bara det att han gnäller och vill hem visar ju att han är mycket piggare!

Vi ska åka och hämta honom när pappa har slutat jobba. Klockan fem ungefär får jag träffa min partner igen... Det känns så skönt!

Jag kan meddela er att det är inte billigt när sådant här händer... Jag har räknat ut att det kommer att kosta ägaren till den bitande hunden ungefär 5000 kr... Tur att jag hade försäkring för totalsumman blev ca 16000...Det hade inte varit roligt att betala... Tror inte det blir roligt att betala fem tusen heller men så är det ju...Har man en hund som bits så får man ju betala...

Jag måste säga att detta har tagit hårt på mig både psykiskt och fysiskt... Min kropp är helt åt skogen, den krampar helt kaotiskt, går inte att få stopp på det! Psykiskt känner jag mig skakad... Kommer inte att utmana ödet alls hädanefter utan undvika de som jag inte vet hur de är... Tror inte Gibson skulle klara en sådan här pärs till (och inte vi andra heller)...

12 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Varm kram!
:)

ime sa...

Vad skönt att få hem hunden igen! Hoppas du själv också mår bättre snart!

En häxa på Vift sa...

Men va härligt!
Sen hoppas jag verkligen den andra ägaren ser till att hunden har munkorg i fortsättningen. Det blev ju förvisso dyrt det här, men nästa gång kan det ju sluta mycket värre så är hon minsta lilla ansvarsfull så ligger det ju på henne att se till så det inte sker igen.

Anonym sa...

Va skönt att Gibson får komma hem.
Jag önskar Er Alla en God Jul och Gott Nytt År.
Kram till Er Alla
Margit(maxelonia)

Lisa lagom sa...

Åh, va glad jag blir av att läsa dina rader. Gibson är piggare och på väg hem. Jag tror att jag talar för många när jag skriver att jag drar en lättnadens suck. Det har varit en pärs för oss som följt era bravader på håll också! Hoppas att allt skit i såret är borta nu på ni får njuta av julen. Ge honom en kram från Ozzy och mig!

Fru Venus sa...

Gud vad skönt! Är ni överens om betalningen, du och ägaren till "bithunden"? Jag tror din kropp slappnar av när din vän kommer hem igen :-) KRAM!

bakom berget sa...

Heeej! Oj va jag har missat mycket här. Det var inte dåligt, vad det har hänt grejer hos dig sen jag åkte iväg till Danmark. Stackars lilla Gibson, va han har fått lida. Har du sett om hon har munkorg på sin hund när dom går ut nu? Det kan väl inte vara så farligt att ha.
Hoppas nu att allt ska vara ok med den lilla gubben. Jag tänker på er!
Varm kram från Åsa.

conny sa...

Finemang! Då får ni fira jul tillsammans.

Mita sa...

Min Cha-Gall blev ju rejält hudbiten i midsommras och sviterna sitter fortfarande i för mig, fårstår verkligen ur du känner dig!!
Kram på dig!

Gafflan sa...

Åh så skönt att han mår bra och får komma hem, den bästa julklappen av alla.
Ha en riktigt God Jul.
Kram

Sunna sa...

men vad skönt, hoppas det inte blir en massa bråk om pengar nu

Anta sa...

Åhh vad härligt att höra att han vill komma hem det är väl ett gott tecken på att han börjar må riktigt bra igen. Hoppas att du kommer att må bättre oxå. God Jul och sköt om dej och de dina. Kram