tisdag 2 november 2010

Det är mörkt...

Somnade på soffan och vaknade vid 16:00.... Eller var det mitt i natten? Mörkret hade redan börjat smyga sig på så jag var förvirrad där en aning!

Idag har jag varit slöare än slöast... Känner mig som världens största zombie just nu. Vet inte om det beror på vädret eller min sjukdom men segt är det!

Jag har funderat mycket (är nog därför jag är trött) på livet och hur jag vill ha det i framtiden. Just nu är mitt liv en aning suddigt och vimsigt och jag skulle gärna vilja rätta till det lite men hur? Att hitta den där extra lilla kraften som man behöver för att få struktur är inte det lättaste när all kraft går åt till att bara leva. 

Visst kommer man i olika skeden i livet när man helt enkelt måste stanna upp och stämma av läget på något sätt. Vem är jag? Hur vill jag ha det? Hur ska jag uppnå det jag vill? Verkligen svårt...

1 kommentar:

Fru Purjo sa...

Tror det är mycket nyttigt, och rätt så spännande, att då och då ta sig en fundare över vart man är på väg och vad man egentligen vill med sitt liv. För låter man bara livet rulla på så lär man inte själv vara den som styr över sitt liv...bättre då att tänka till och känna efter vad som är viktigt för en själv....stort som smått.

Man rår inte på allt i livet men mycket kan man ändå göra...i synnerhet sin inställning till sig själv och sitt liv. Lycka till med dina funderingar...kram :)