onsdag 15 september 2010

En liten sjal och historien om foten!

Nu är den färdig! Jag kan säga att om man har mycket värk så är det bra att göra nåt som gör att man tänker på annat. Man kan annars lätt bli tokig när kvarnhjulen rullar på fortare och fortare...

Sjalen är ingen stor sjal utan en halsdukssjal som jag kallar det. Tycker den blev rätt häftig och defenitivt ingen mes-sjal!

En del frågar mig vad som har hänt med foten. Här kommer svaret: Jag överansträngde den, framför allt när vi var i USA. Nu är trådar från hälsenan bortslitna plus att hela foten är inflammerad. Jag kan säga att det inte är så skönt om ni förstår mig!

Jag fick anti-inflammatoriska tabletter men dessa tålde jag ju inte så, började få världens magkatarr (trots omeprazol) och så mådde jag illa hela tiden. Läkarna kunde inte göra nåt förräns magen har lugnat ner sig. Då kan de ge en tablett som kapslar in diclofenacen. Så nu vet ni historien om min stckars fot... Sen är det ju så att vissa grejer väntar man med att gå till läkaren med för man tror att det ändå hör till sjukdomen....Nästa vecka hoppas jag dock på ett under, under kan ju ske eller hur?

12 kommentarer:

Anta sa...

Snygg sjal, hoppas verkligen att du får hjälp med foten det är för j-ligt att ha sån värk. Ge inte upp krya på dej. Kram

The Willow Fairy sa...

Stickning är bra terapi. För tre år sedan hade jag en otrolig tandvärk på självaste midsommar, eller rättare sagt - ont i hålet efter en utdragen visdomstand (visade sig att en flisa från roten inte följt med ut utan värkte upp ur hålet så småningom...) Jag kunde inte äta, dricka, umgås med folk och inte sova. Tabletterna jag käkade hjälpte ungefär två timmar och sedan satte det igång igen så det enda jag kunde göra var att sticka... och tur var väl det för annars hade jag blivit tokig.

Din sjal är höstligt varm i färgerna - behövs när du är bra i foten igen och kan ta en tur på utsidan.

Snäckskalsdalen. sa...

Gudars vilken fin sjal, du är riktigt fena på det där, du! Väldigt läcker i färgen också!
Kram

Gafflan sa...

Wow vilken snygg sjal! Du är så duktig!
Attans med trasslande foten, själv hade jag nog blivit galen. Hoppas du får något som hjälper och dämpar inflamationen så fort som möjligt.
Kram

garnlivet sa...

Vilken härlig rödfärg det är på din sjal !! Jag hoppas att din fot blir bra snart så du slipper ha så ont. Men det är verkligen som du skriver, stickning är en bra medicin när man behöver få tankarna bort ifrån värk och besvärligheter.

Mandelblom & Tassavtryck sa...

Jättefin sjal. Själv blev jag också så sugen på att sticka en. Köpte garn för några veckor sedan och började direkt. Stickade ca 30 varv och sedan inget. Ska försöka skärpa mig. Kan ju vara skönt att ha den om någon månad, om inte annat... ;)

Shamrock sa...

Sjalen är jättefin. Men det där med foten låter inte bra. Håller tummarna för att du kan få idig medicin när magen funkar

Tina sa...

Åhhh. stackare!! Det måste göra väldigt ont! Hoppas du snart få riktigt bra hjälp!!
Vilken underbar sjal du gjort. Skulle oxå vilja ha en sån.. i rosa =)
Hoppas du får en fin morrondag!!
Kram Tina

Filimarans Funderingar sa...

Vilken vacker sjal du har gjort.

Anette sa...

Kolla den här bloggen http://maritasmaskor.blogspot.com/
Hon stickar leggings i garnet du köpte från Garntjänst. Kanske ditt nästa projekt?

Fenixmonas sa...

Stackars dig! Har du provat att ta Diklofenak stolpiller? Jag tål dessa bra men kan inte ta tabletterna! Kramiz

Tigris Predikantan sa...

Vad fin den blev! Själv blev jag tyvärr mkt missnöjd med det mesta av garnet jag köpte därifrån ... mycket konstig kvalité på det mesta(märkte det inte förrän jag provvirkade) synd!
Hoppas det reder ut sig med din fot!