söndag 19 september 2010

Det bor någon i mitt kylskåp...

Detta märkte jag för ett par dagar sedan. Någon har flyttat in där och sprider sin jäkla odör så man nästan storknar när man öppnar och ska ha lite smör... Kan det vara nån gammal djurskötare med apskit under stövlarna? Eller nån med världens suraste andedräkt?

Idag stod jag bara inte ut längre och trots att kroppen var motsträvig så satte jag igång. Hylla för hylla tog jag, skurade så gott jag kunde och letade efter den som luktade bäver... Till slut hittade jag den... Det var morotsmannen som hade spridit denna odör! Fy fasen vad äckligt!

Ska man rensa så ska man. Kastade ur innehållet ur 13 stycken glasburkar! Ett antal konserver åkte i soporna oxå... Nu ska jag försöka att städa mitt kylskåp lite oftare än en gång vart tionde år... Fast det är inte mitt fel, jag skyller allt på min sjukdom!!!

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag har nåt "fel", jag rensar kylskåpet en gång i veckan....

Reidun sa...

Grattis, du har lyckats med ett projekt som jag har haft......

Rut-Knut-Tjut sa...

Det är skönt att få städa ur kylskåpet men det brukar sluta med att det gapar tomt. Skönt att doften försvann för er. Ha en fin kväll!

Fru Purjo sa...

Ibland kan det vara riktigt svårt att lokalisera vad som luktar. En gång hade vi en liten klutt smör som hade härsknat och spred otäcka dofter i kylen. Paketet hade kilat in sig bakom en hylla och det tog ett tag innan vi hittade smöret...så det åkte en del annat i soporna först...

Shamrock sa...

Morötter kan verkligen lukta bäver.

Fenixmonas sa...

Ibland är det svårt att hitta det som luktar...jag hade liknande problem fast i skåpet under diskbänken. Ruttnande potatis är inte heller kul! Kramiz

En häxa på Vift sa...

*s*
städa kylskåp är ju aptrist så jag förstår om du drar ut på det, faktiskt. :)

EDSmamman sa...

Ja eller hur, visst är det eds monstret som satt sig och släppt sig en riktig brakare där inne, för inte kan det ju vara så att man behöver städa oftare ha ha ha, du är så rolig du!