tisdag 24 augusti 2010

Efter mycket om och men...

Ibland blir det inte som man tänkt sig... Har man dragit upp garnet femtielva gånger så kan det hända att man helt enkelt drar av skiten och börjar på ny kula... Jag tror faktiskt att denna första bit hade någon sorts förbannelse för så fort den var borta så gick det finfint!!!

Här är alltså det jag stickar nu:


Det är en halsduk (jag stickar i entrådigt svenskullsgarn) som faktiskt finns som gratis-mönster om jag går in på Järbos hemsida.  Väldigt enkelt (om man inte har garn som nån trollpacka har ägt innan typ!) mönster och visst blir det rätt så fint!

Så nu fick ni ÄNTLIGEN veta vad jag håller på med! Sedan en liten parantes i det hela: Nej, hunden är inte sjuk! Han ska dock få sin spruta (kemisk kastrering, fylls på var 6:e månad) och han är helt GALEN i bilen... Håll tummarna för att mina trumhinnor är hela när jag kommer hem...

10 kommentarer:

Fru Venus sa...

En sån där i rött skulle inte vara helt fel...;-) Hoppas det går bra med vovven idag! Kram

Tigris Predikantan sa...

Lycka till med öronen *ler* ... läste du om stället jag hittat? Paradis för stickare och virkare!
:)

Vero sa...

Jo tack du, man kan sitta HUR länge som helst och spela om ingen stoppar en, eller om jag missar kolla klockan. Hihi... kul är det.

Hoppas du får en fin Dag!

Darkland sa...

SNYGG sjal du! O jag håller tummarna för Gibbe:) Kramis

Unknown sa...

Snyggt!! Ser svårt ut...undrar om skulle klara av det där. Håller mig mest till räta och aviga när det beger sig. Skönt att jag fick veta att vovven inte var sjuk...funderade lite.

AnJa sa...

Den blir jättefin! Hoppas dina öron är hela fortfarande :-)

Madlar sa...

Ylar han för att han avskyr att åka bil, besöka veterinären eller blotta tanken på att tikarna kommer att sky honom i ännu ett halvår? ;)

Cecilia sa...

Det där var vackert, kanske något för mitt entrådiga garn, så småningom...

Anta sa...

Snygg sjal.

Madeleineslife sa...

Skamm den som ger sig ;0)
Fint blir det!