torsdag 10 juni 2010

På besök hos min favvo-doktor!

Just det, jag har varit på besök hos min favvo-läkare som är Hejco Schlesinger och han jobbar på det nyöppnade Nässjö Läkarhus. Han såg mig, sträckte ut armarna och kramade om mig i väntrummet. Vilka doktorer gör så? Typ inga... "Kul att se dig!" sa han. Jag tyckte det var kul att se honom oxå eftersom han har varit sjuk rätt länge. Han fick en utmattningsdepression nämligen...

Han berättade att han hade tänkt mycket på mig och undrat hur jag mådde! Min läkare är nämligen väldigt stolt att han har en EDS-patient! Vi satt och pratade mycket om allt möjligt, mest kanske om hur han mådde (omvänt läkarbesök???) och att detta han hade varit med om hade gett honom så mycket erfarenhet i livet. Många söker ju som patient till doktorn för just utbrändhet. (Jag har ju själv oxå varit in i väggen så vi hade massor att prata om).

Jag fick mina recept förnyade och han sa att när jag var tvungen att förnya dom igen så ville han träffa mig för att verkligen se mig! Mina narkotikaklassade mediciner får dom aldrig skriva mer än ett uttag på tyvärr så därför måste jag förnya receptet var fjärde månad. Med en så trevlig läkare så gör det ju inget om man träffas ofta!

4 kommentarer:

Stina sa...

Vad trevligt med sympatiska läkare. Men nu var han ju trevlig redan från början, annars brukar jag önska en del surläkare en dos av sjukdom för att de ska få sig en tankeställare! ;)

Tigris Predikantan sa...

Ja, det finns många bra läkare ... sist jag fick en dunder bra husläkare blev det nya "ägare" på den VC så alla läkare, även han tyvärr, slutade.
:)

Fru Venus sa...

Du har tur som har en sådan läkare :-) Da-Capon säljs bara i Finland/Åland/Färjorna... Hur många vill du ha? ;-)

Anonym sa...

Vad härligt med en doktor som ser en.