fredag 11 juni 2010

Nu är skolan slut, nu springer vi ut!

Skolavslutning med det vanligaste skolavslutningsvädret: REGN... Ja vädret kan man ju inte göra nåt åt så alla barn var glada ändå över att idag var det äntligen sommarlov! Endast en timme i Norra Solberga kyrka sen kunde alla barnen snabbt springa ut och äntligen vara lediga!

Här har vi Emmy när hon går in i en kyrka som var överfull av finklädda föräldrar som alla hade kameran i högsta hugg!


Sjunga ska ju alla klasserna göra och detta är 2-3-4:an som Emmy går i. De sjöng någon sommarsång, vilken det var kommer jag inte ihåg men den var fin!


De mindre barnen blir ju oftast otåliga och vill hem! Nu måste man ju stanna tills det är över och då kan man ju passa på att vila lite!


Bäst att springa ut fort!


En glad unge! Äntligen får man sommarlov... Inte gå upp tidigt på många veckor... Kunna vara uppe länge och titta på tv... Förhoppningsvis kunna bada... Leka med bästisen... Åka på semester... Ja, mycket kommer att hända och för ett barn är sommarlovet långt och spännande. För oss vuxna går tiden mycket fortare, visst är det konstigt?

12 kommentarer:

Melinda sa...

Åh, vilken sötis!! Då måste vi planera in ett besök hos oss i Jönköping då!! Kram

Tigris Predikantan sa...

Härliga barn och bilder: syns hur skönt hon tycker det är *ler*!

Angelica E sa...

Vad roligt med sommarlov! Regn hör väl till och jag kan trösta med att det ÖSREGNAR på Mallorca!!! *skrattar* Så vi har perfekt skolavslutningsväder :D

Hoppas att ni får en toppendag men det ser ut som om sötnosen redan är såååå glad!

Kraaaaaaaaaaaam

Angelica

bakom berget sa...

Jag minns känslan!!! Va härligt att äntligen ha ett lååååångt sommarlov framför sig. Då var somrarna långa som år. Nu går sommaren fort som en vecka. Hoppas ni får en fin helg. UTAN REGN!
Kramar från Åsa.

Tant Kofta sa...

Det är en go sommarkänsla även om vädret är lite ruggigt.
med hej fr. Kofta

Monica sa...

Ja, vad härligt det ser ut med alla glada & förväntningsfulla barn. Tänk att bara kunna lägga sig ner i altar-gången när man känner sig lite trött....*fniss*
Ha en skön kväll!

En häxa på Vift sa...

Härligt med sommarlov!

Darkland sa...

Hur fick du sånna bra kort i den där kyrkan?;) Mina vart mörka delux;) Men det kan ju bero på att du gick fram o tog dina kanske? Eller att din kamera e tio ggr bättre än min..;) *asg* Söta kidsen va idag, kramis:)

Fru Venus sa...

Vilken sötnos! Är det vanligt att man har avslutningen i kyrkan?

Sunna sa...

Åh vad härlig den här dagen var, hos oss går ungarna en vecka till

Gafflan sa...

Åh vad härligt med glada barn! Uppriktigt glada och dom gör ett jättejobb med skolarbete och dom är värda sommarlov :D
Hon är så söt Emmy!

Anta sa...

Vad alla barnen ser förväntans fulla ut, visst är det nåt speciellt med skolavslutning. Jag saknar det när jag ser dina fina bilder. Hoppas att Emmy får ett långt härligt sommarlov med mycket roliga saker. Kramisar