fredag 11 juni 2010

Pust och stön...

Äntligen är jag färdig med min andra citron... Jag tog faktiskt inte kort på fanskapet för allt som har kunnat gå fel har oxå gjort det känns det som... Nja, kanske inte allt men garnet tog slut två gånger på avmaskningsvarvet och för att inte börja på ett nytt nystan så trixade jag ihop det med några garnsnuttar som jag hittade. När jag väl fick krångla för andra gången började jag fundera över varför man är rent ut sagt så himla korkad så man inte börjar på ett nytt nystan... Nu ska den lämnas till den ömma modern för fästning och blockning så kanske jag tar kort på den sen (om jag har blivit vän med den då).

Vi har ju då regn här... Och som det regnar sen! I natt hade det kommit 39 mm. Det är översvämning både här och där och än verkar det inte finnas nån ände på det hela. De säger att det ska bli bättre imorgon men, men... Om det fortsätter så ber jag pappa bygga en ny Noaks ark, den som vill hänga med får betala dyrt, hehehe!

Imorgon är det oxå nån sorts "Rockabilly" fest i parken. Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder för hur kul är det för både arrangörer och de som ska dit och festa om det ser ut som det gör nu? Jag själv hade kanske tänkt gå dit och titta lite utanför, bilarna är ju rätt fina men jag går inte om det öser ner... Ja, ja... Inte kan man styra över det hela men man kan ju önska eller hur!

Och nu ett svar till Venus-kvinnan: Ja, vi har alltid firat skolavslutningarna i kyrkan och jag tror att det är rätt vanligt faktiskt. Framförallt så blir det lite extra högtidligt på något sätt!

4 kommentarer:

Stina sa...

Det regnar här med hela tiden, vi har dock ingen översvämning...än. ;-)

Fru Venus sa...

Lördag morgon. Nu har det regnat i ett i drygt ett dygn. Nu är mina blommor vattnade och bilen tvättad, så nu räcker det. Tack.

Tigris Predikantan sa...

Har kommit på varför jag inte gilla att det regnar: då kryllar det av sniglar och snäckor som tydligen tar sig fram fortare när det är blöt. Om du bor på andra våningen ... så skönt att slippa dessa *ler*!

Anonym sa...

Jag väntar nyfiket på bilderna av dina verk - citroner! Vad duktig du är! Min dotter virkar sådana små japanska figurer - "amigurumi" tror jag heter de. Jag har tyvärr inte tillräckligt med tålamod. Fast jag tycker att allt sådant är jätte gulligt och mysigt och jag beundrar de som kan! Det regnar idag i hela Sverige tror jag, det känns tröttsamt. Kram!