söndag 16 maj 2010

Tack alla ni SNÄLLA människor!


Ett fång med rosor till alla ni SNÄLLA människor som skrivit så fina ord här på bloggen. Jag är rörd ända in i märgen!

Jag kan säga att jag INTE har tagit åt mig av denna extremt fula kommentar MEN jag tycker att det är så fult att göra så. Hur många får inte sådana här kommentarer och blir jätteledsna? Jag tror att det är många. Det känns som om vissa har som hobby att sitta och skriva fula kommentarer till folk. Kolla bara på dessa kändisbloggar, det dräller med hatiska kommentarer och dom är ju verkligen riktade till personen ifråga...

Jag har haft ett rent helvete sedan i fredags... Min kropp tålde inte loppis och garnhandling så jag har mått pest... I fredagskväll somnade jag vid 19, vaknade vid 22.30 och gick med hunden, sedan sov jag till 14 dagen därpå (Pappa gick med hunden åt mig på morgonen). Ändå har huvudvärken inte släppt, jag ska faktiskt lägga mig efter detta inlägget igen... Det är så trist när man är så dålig så man inte orkar NÅGOT! När jag är som "vanligt" klarar jag ju iallafall av att sticka men nu är det kört. Kroppen vill inte göra någonting för minsta lilla så mår jag illa och det dunkar i skallen. Jag lyder... Jag kan ju inget annat göra tyvärr...

13 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju det som är så tråkigt med EDS, att man blir så hårt straffad för att man råkar göra lite extra en dag. Jag håller på och lär mig att lyssna på kroppen och analysera vad det beror på etc. Det kommer säkerligen ta lång tid att lära sig att leva med sin nya diagnos EDS. Låter ju knäppt när jag skriver så när jag levt med dessa krämpor hela livet...skillnaden ligger nog mest i att jag tidigare bara kört slut på mig varje gång istället för att lyssna på kroppen.

Ang. de som lägger elaka kommentarer i sina inlägg. Alltså, dem kan ju inte må bra själv och skulle behöva söka hjälp för det. Tänk om jag skulle gå runt och vara bitter på allt och alla hela tiden som jag tror dessa är.

Nä fy, det skulle vara mycket sämre än att leva med EDS och ändå kunna känna ödmjukhet inför andra, att kunna skratta och ha humor. Jag måste ha massor av glädje och kärlek omkring mig annars skulle jag aldrig orkat med det här.

Kram på dej och sköt om dej!
/Nikap

Fru Venus sa...

Kanske du har huvudvärk för att du sovit så mycket!? Skippa kommentaren, det finns korkade skitstövlar överallt, men dit hör inte du :-) KRAM!

Gafflan sa...

Jag kan inte förstå varför man ska vara elak! Så himla onödigt och har man inget att säga eller inte tycker om bloggen så kan man bara strunta i att läsa! Det är vad jag tycker!
Kram till dig.

Snäckskalsdalen. sa...

Hej!
Men herre gud.....när fick du denna kommentar, ja, det ser jag ju och jag förstår så väl om du plockat bort den.....men vad menar den som skrivit den? Jag fattar ingenting.....i vilket sammanhang......!
Och anonymt och allting.....bottenlågt! Hoppas verkligen att du struntar i det!
Stora kramen från
Agneta

Eva sa...

men stackare! så elakt.Sådana elaka komentarer är inte värd att läsas ens,avs vågade inte skriva sitt namn ens,bara en sån sak.....
Hur lågt som hellst!

Krya på dej !

Tigris Predikantan sa...

Du vet hur du är som människa och dessutom är du med i min anti-mördarnigelklubb! Ta hand om dig. Jag tror att knäppa människor går bara in i en blogg och skriver strunt för de har inget annat att göra.
Kul du hittade det garn du ville köpa!
:)

Cecilia sa...

Jag har ju varit borta från datorn ett tag...man kan verkligen undra vem som skriver så dumt? Och det är så dumt så det är inte något att fästa sig vid...och ändå inte helt lätt att bortse från! Hoppas du är förbi hela grejen nu!

Verkar som en härlig affär och som att du gjort fina fynd!

Men vad är det jag ser här ovan, mördar du inte sniglar?!

Renée sa...

JAJAmensan... Jag är med i Tigris anti-mördarsnigel-klubb! Jag kör gärna över dom med rullen så fort jag får chansen. Dock blev hjulen på rullen så äckligt kletiga så jag köpte mig en liten spade som jag dräper dom med hehe....
Kanske därför jag får elaka kommentarer???

Tina sa...

Hej vännen!!
Å, jag bara känner att det är JAG som ska tacka DIG & inte tvärtom!! Du delar med dig så öppenhjärtligt av ditt liv & din syn på saker & ting.
Elaka människor & deras kommentarer finns alltid & kommer dessvärre inte försvinna, men vi kommer långt med oss själva om vi gör som du.. bortser från dem.. ger dem ingen energi utan bara går vidare.
Jag har oxå fått någon elak kommentar & då va det ett riktigt elekt personligt påhopp & givetvis ANONYMT!!
Jag blev först jätte ledsen, men sen förbannad. Jag tvingar ingen att läsa min blogg & de som stör sig behöver ju inte läsa då!!!

Å, jag känner med dig!! Vet hur det är att betala ett högt pris för en dags roligheter!! jag hoppas verkligen att du får en bättre vecka nu & att din värk försvinner!!!

Tack för att du klev in i mitt liv. Du ska veta att du berikar mitt liv jätte mycket!!!!
Varm kram Tina

Eva sa...

Jag kan skicka din mamma ett blad ! dom trivs väldigt bra i em sol.

Mia sa...

Usch så tråkigt att det finns de som skriver elaka saker utan att tala om vem de är. VI får hoppas att du inte råkar ut för de någon mer gång.

Vila nu upp dig ordentligt efter helgens utflykter
Kram Mia

Sunna sa...

haha snigeldräparn tyckte jag lät skönt, sov och krya på dig

bakom berget sa...

Hoppas att du mår bättre i morgon. Jag ska tänka på dig och sända många positiva tankar. Ingen mera loppis på ett tag nu va!
Ha det så gott och var rädd om dig!
Kram Åsa.