lördag 15 maj 2010

Vem är du?

Jag fick en kommentar idag:

Anonym sa...
du är en elak och inskränkt människa. Fy vad ´du är ful i ditt hjärta

15 maj 2010 00.41


Jag gissar på att du måste vara Hacke Hackspetts syster, jag kan inte hitta något annat som kan ha förolämpat någon i det inlägget!!!

14 kommentarer:

Darkland sa...

FY vad ELAKT sagt!!! Jag fick med elaka kommentarer på min blogg, va dels därför jag gjort så man måste granska först. Jag tycker ialla fall om dig Renée, that´s for sure! Puss!!!

The Willow Fairy sa...

Förstår inte människor som skriver såna här saker. Jag har hittills fått en enda kommentar på mina filmer som jag laddat upp till YouTube och den var elak. Om man inte delar någons intressen eller åsikter så kan man väl bara låta bli att läsa/titta på det. Om det nu inte hade varit något som man borde reagera mot - något brottsligt eller totalt sjukt, för då är det allt för sällan någon som vågar reagera...

Tur att det finns så många trevliga människor så man inte helt förlorar hoppet om mänskligheten. Jag är glad att du finns och jag är mkt glad för alla dina trevliga kommentarer.

Tina sa...

VA?????? Är det sant??? Hur kan man sjunka så lågt & va så feg som denna är??
Du är allt annat än elak, inskränkt & fult hjärta!!!
Du är en oerhört underbart varm människa med enormt varmt & omtänksamt hjärta & du bjuder på dig själv & en underbar humor!!!
Har så svårt att förstå människor som ska skriva elakheter. Det är ingen som tvingar dem att läsa våra bloggar.
Nä, bry dig inte om den fegisen Vännen. jag håller med Darkland!!
Du betyder så mycket för mig & jag tycker så mycket om DIG!!!
Kram Tina

skapa och inreda sa...

Det gör mig så ont att läsa, kan inte förstå att det finns folk som gör på detta vis. Du är mycket omtyckt av alla oss som tittar in till dig så bry dig inte. Lätt att säga men ta inte till dig.
Många varma kramar Annika

Sjömans-Elin sa...

Jepp, du verkar vara en ond och elak människa. Not.

Äh, kassera det där inlägget. Ska man gnälla på andra kan man lika gärna göra det med ens namn utskrivet, fegt att kasta paj med masken på. Tycker jag.

Filimarans Funderingar sa...

Jag förstår inte sådana människor som bara har för nöje att skriva elaka kommentarer, de har inget annat roligt för sig. Det där är verkligen ingenting att bry sig om, fega stackare som inte vågar stå för någonting.
Många tycker om att gå in och läsa din blogg
( det har du väl redan märkt) och tycker om att läsa vad du skriver jag hör till en av dom och det är så roligt för du är en av dom som ALLTID har en kommentar till det man skriver. Det är ju det som är kul när man får en kommentar. Ha det gott/ margareta

En häxa på Vift sa...

Va??? Var fick denne "tuffa" anonyma luft ifrån då? Var nånstans finns det nåt elakt i din blogg???
Ja, alltså, vad ska man säga.... världen är full av original.
Hoppas du inte tog åt dig av kommentaren, för den där var ju bara... dum.
Ha en fin kväll
Kram

Sunna sa...

Det bästa är att bara strunta i det, det är låga bittra människor det handlar om, bry dig inte

Fru Venus sa...

Välkommen i klubben raring :-) Du minns säkert den jag fick i förra veckan,om ragata!? Tänk om dessa människor kunde skaffa sig ett eget liv och inte bry sig så mycket om andras. Du får tänka som jag gjorde, typen i fråga mår inte bra och behöver säkert hjälp. Kram vännen :-))

Gustav sa...

Är du säker på att personen är på rätt blogg? Kommentaren är lämnad efter tolv en helgdag. Den känns väldigt lösryckt. Passar mer in på någon som precis blivit dumpad. Har du dumpat någon i din närhet på sistone?
Själv skulle jag nog se det som en fylleprovokation av en slumpmässig besökare. Idioter finns tyvärr överallt. Hoppas du inte minskar ditt bloggande pga en idiot.
/Kram Gustav

bakom berget sa...

Jaa du Reneè....det finns ta mej fan folk till allt! Att dom bara orkar.....
Ha en bra dag!
Kram Åsa.

Anta sa...

Der där var det värsta jag har läst, radera den där kommentaren även i ditt huvud. Den är absolut inget att ha kvar och ens lägga energi på. Jag gillar verkligen att läsa din blogg. gillar man inte att läsa den så är det ju frivilligt. Hoppas att du får en trevlig dag , Kramisar

Cia40 sa...

Finns alltid människor som "njuter" av att SÅRA.
Kan INTE förstå varför!!!! Men försök att slå det ifrån dig, DE kan bara må så DÅLIGT innerst inne, när de bara kan uttrycka sig på ett så uselt sätt!!
Bästa kramen Cia:)

tankar från mitt fönster sa...

Vi vet alla att det finns en massa sjuka människor på nätet bland alla fina och trevliga! Det är bara att strunta i dem. Om de får ut någonting av sina fula kommentarer så är de usla.
kram igen
/kajsastina