fredag 14 maj 2010

Helvetesresan till garnaffären!

Vissa dagar borde man helt enkelt inte vakna... Så kändes det när vi var på väg till Jönköping. Det var Anette, jag och Marie som blev hämtade av en chaufför av utländsk härkomst. Inte för att dra alla över en kam men de utländska förarna BRUKAR köra väldigt fort... Så gjorde då denne oxå, tyvärr.

Anette hade han bara spänt fast på ena sidan så när han gjorde en tvär sväng så vred sig hela stolen! Jag sa till för det måste han ju helt enkelt fixa, han fick tränga sig in mellan Anettes fötter och min rullstol för att fästa rullen ordentligt!

sen körde han som om det var rally! Plus att han hela tiden höll på med sin mobiltelefon. Inte någon rolig resa direkt, en helvetesresa!

Fram kom vi iallafall och då tackade jag GUD för att vi var hela allihopa! Här har ni Lerdalaboden:Det var ju 30 % rabatt på en del garn från garnstudio så jag köpte på mig drops delight som ni ser:


Mina favoritfärger...


Sedan köpte jag en rundsticka nr 4, 80 cm, och markörer. Gissa vad jag ska försöka sticka sen? En Citron kanske?


Enda anledningen att jag skriver detta nu är att jag väntar på att Hundens mat ska mjukna i vatten, jag mår nämligen hur jäkla dåligt som helst och ska lägga mig bara maten är färdig. Jag ska klappa på garnet imorgon och kolla mönster men idag skiter jag i allt! Huvudvärk plus illamående plus värk som fan gör att stickning inte är att tänka på....

14 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Stackars dig!
I morgon kommer du förhoppningsvis att vakna på en sida som känns bättre, när kroppen och alltihopa fått vila lite.
Vilken garnaffär! Rena paradiset!
Har lite svårt att förstå att när man kör transport m hjälpmedel borde man väl både förstå och verkligen hjälpa till och vara ansvarsfull.....gräsligt!
Vi hörs!
Agneta kram

bakom berget sa...

De e ett jävla sätt av dom att köra så där! Om det inte fick katastrofala följder, skulle man slå nåt hårt i skallen på dom. Ohyfsat, är det!
Kul i alla fall att du hittade så fint garn. Verkar vara en bra garnaffär, det där!
Stackars dig som mår så dåligt idag. Hoppas du är ok i morgon igen. Kramar från mig! Åsa.

Fru Venus sa...

Oj, hoppas du mår bättre imorgon! Jag önskar att jag skulle ha någon som helst talang för handarbete, skulle vilja frossa i alla dessa underbara färger :-) Kram raring

kajsastina sa...

Fy vilken taxiresa. Du borde ringa till bolaget och berätta. Det är faktiskt ansvarslöst både att köra fort och att vara så otrevlig att ni knappt hann sätta fast er. Så onödigt, men det var bra att du sa till chauffören.
Men vilken lycka i morgon - då du har vilat ut - att ha så många fina garner. Rundstickor är bra att ha, men de är dyra tror jag.
Jag är på väg till dottern, men sänder en stor kram till dig och önskar dig en god natts vila och en trevlig helg!
/kajsastina

becca sa...

Hejsan!
Så kul att du hittat till min blogg.
Det låter faligt att åka på shopping, kul att du fyndade när ni kom fram.

Ha en bra helg, kram Rebecca.

Sunna sa...

Hoppas du får sova gott och är pigg i morgon

Maggan sa...

http://vindsromantik.blogspot.com/

Hej
Vilka färger, på garnet, blir sugen att sticka något. Har varit in på garnaffärer och försökt att hitta ett mönster, om det är något jag verkligen skulle vilja ha. Men, jag hittar ingenting som faller mej i smaken.
Förr gjorde jag inte annat än satt och stack, men det ligger det mesta... oanvänt.

Tråkigt med din resa, och att du har ont och mår tjyvens, hoppas du får fina dagar framöver.

Kramar
/Maggan

En häxa på Vift sa...

Fy tusan, jag skulle nog vilja råda dig att kontakta bolagets vd och upplysa om hur föraren körde samt mobil-flipprandet. Det handlar ju om kundernas säkerhet men även medtrafikanter, och kan inte föraren ha respekt för någondera så får han nog söka sig nåt mindre riskfyllt jobb tycker jag.

Fina garner fick du tag i ialla fall.

Elisabeth sa...

En del människor fyller en med ödmjukhet och tacksamhet... och du gör det! Nu har jag suttit och läst hos dig en bra stund, och jag kan inte låta bli att beundra din styrka för livet, din omtanke och värme om andra, och din så så okuvliga vilja att vara här och nu. Tack för att jag fick läsa... och tack för att du finns!

Varm kram... och jag gillar också kanelknäcke!

Gafflan sa...

Vad glad jag är att inte behöva åka med i den taxin! Herregud! Tur att ni kom :)

The Willow Fairy sa...

Hoppas du repar dig snart så du kan njuta din nya skatt.

Tina sa...

Men fy!! Ibland undrar man verkligen vad människan är på väg. Det finns verkligen de som inte tänker alls! De som inte BORDE ens jobba i NÄRHETEN av andra människor!
Hoppas att du kä´nner dig piggare nu & att du får lite ork & ro till ditt sååå fina garn!!!
Varm kram Till dig vännen

The Knitting Seaman sa...

Män är alltid duktiga på att köra bil. Särkilt bra på att köra bil fort. Eftersom de alltid har så bra kontroll kan de inte göra något fel. De tänker bara inte på kärringen i bilen bredvid är helt opålitlig :)

Hojta till när du känner att köpstopp är på sin plats, då kan vi byta garn istället. :)

frunatmaken sa...

Där passerade jag i helgen utan tillfälle att få gå in...